Бърз ТВ обзор на 2 април

BGTVs

От днес вече не на шега продължаваме с Бързия ТВ обзор за 2 април.

    Стартира „Ничия земя“ по Нова ТВ

nichia-zemq

Тази събота от 22:30 по Нова ТВ стартира новият проект на „Телеман“ „Ничия земя“. В премиерния епизод Даниела Тренчева влиза в лудницата, за да ни покаже едни хора, които идват от нашия свят, но никой от нашия свят не ги иска, дори вие. Другата тема ще бъде „радиоточката“. Обяви, поздравления, скръбни вести и рекламни съобщения – нищо ново за Фейсбук. Но Марк Зукърбърг трябва много да се потруди, за да може социалната мрежа, която го направи милиардер, да опази кокошките на баба ви от лисицата. Историята на Елена Чопакова ни отвежда на място, което може да живее без Фейсбук, но за нищо на света не би се лишило от своята… радиоточка. В тази история ще видите Фреди Меркюри, Лили Иванова и Илия – веселия гробар, а всичко, което ги свързва, е един кабел.

    От Фейсбук избират „Танц на Седмицата“ в Dancing Stars

stars

Тази вечер Фейсбук феновете на „Dancing Stars“ ще имат възможност да станат част от него, като изберат „Танцът на седмицата” на сцената. Специално гласуване на официалната Фейсбук страница на предаването ще определи победителите, а оттук нататък феновете ще имат думата за това кой е най-добрият танц всяка седмица. Гласуването ще продължава от вторник, в 20.00 часа, до сряда, точно в 12.00 часа, а кои са фаворитите на зрителите ще разбираме в епизода на шоуто всеки четвъртък. Вчера пък дебютантката Албена Денкова и Калоян, заедно с Дарин и Ани си разделиха призовото място за вечерта.

    Купа „Дейвис“ с Гришо по БНТ 2

davis-cup

От този петък започва отборният тенис турнир за купа „Дейвис“ в Атина, а БНТ 2 ще излъчи всичко най-интересно от турнира, в който ще участва и най-добрият български тенесист Григор Димитров. Преките предавания са в петък, 4 април, от 13:00, събота, 5 април, от 14:00 и в неделя, 6 април, от 10:00 часа. Двубоите ще коментират журналистът Никола Ибришимов и анализаторът Ивайло Трайков.
Репортери от Атина ще бъдат Евгени Николов и Георги Славчев. „Вярвам, че зрителите на БНТ ще останат доволни да видят 40-ия в световната ранглиста Григор Димитров да играе като част от националния отбор на България” – заяви главният продуцент „Спорт” в БНТ Методи Манченко.

    „Мини Мис и Мини Мистър“ се мести от Канал 3 в Евроком

10a0c079d78ef55a6ff29c5cfd493859

Предаването за малки и големи таланти от 2 до 12 години „Мини Мис и Мини Мистър“ с Илиана Балийска се мести от Канал 3 в телевизия Евроком. Предаването вече ще бъде с нова визия и все така остава остава сигурното място – запазена марка за детски усмивки и за първа сценична и телевизионна изява на мини сладури. То вече ще бъде и с нов час на излъчване – всяка събота от 16:00.

Comment