„Жената в огледалото“ с повторение по bTV Lady от 26-и април

„Жената в огледалото“ с повторение по bTV Lady от 26-и април
Снимки в публикацията: Телемундо и Телевиса;
Източници на информация: официална facebook страница на bTV Lady.

Един от най-обичаните латиноамерикански сериали на Телемундо – „Жената в огледалото“ („La mujer en el espejo“), се завръща в ефира на bTV Lady. Една година след първото повторение на телемунделата с Паола Рей и Хуан Алфонсо Баптиста, предстои второ, което зрителите ще могат да следят през уикендите.

0На 26-и април (събота), между 08:00 и 11:00 часа, bTV Lady ще покаже и последните три епизода от повторението на вълнуващата мексиканска сага „Желязната дама“ („Soy tu dueña“) с Лусеро и Фернандо Колунга (напомняме Ви, че в момента гледаме мелодрамата на Телевиса всяка събота и неделя, от 08:00 до 12:00 часа, с по четири епизода един след друг – първият – от 08:00 до 09:00 часа, вторият – от 09:00 до 10:00 часа, третият – от 10:00 до 11:00 часа, и четвъртият – от 11:00 до 12:00 часа) – сто и четиридесети (от 08:00 до 09:00 часа), сто четиридесет и първи (от 09:00 до 10:00 часа) и сто четиридесет и втори (финален – от 10:00 до 11:00 часа). Както знаете, дамската медиа, за съжаление, не предлага повторения от „Желязната дама“ („Soy tu dueña“), като единственото алтернативно решение да наваксате епизодите, ако нямате възможност да ги следите всяка съботна и неделна сутрин, е да разчитате на записи в интернет.

1Веднага след последната серия от „Желязната дама“ („Soy tu dueña“), на 26-и април (събота), в 11:00 часа започва първият епизод на една от най-обичаните новели както у нас, така и по света – „Жената в огледалото“ („La mujer en el espejo“). Тогава (на 26-и април, ден събота) bTV Lady ще покаже само пилотната серия, която зрителите ще гледат до 12:00 часа. От 27-и април (неделя) поредицата встъпва в своето обичайно от там насетне разписание – всяка събота и неделя, с по четири епизода, започващи един след друг, между 08:00 и 12:00 часа (първият – от 08:00 до 09:00 часа, вторият – от 09:00 до 10:00 часа, третият – от 10:00 до 11:00 часа, и четвъртият – от 11:00 до 12:00 часа). Повторения на епизодите от „Жената в огледалото“ („La mujer en el espejo“), за съжаление, също няма да се позиционират. В главните роли в сто петдесет и един серийната романтична сага са Паола Рей и Хуан Алфонсо Баптиста, а звездния каст се допълва още и от Наташа Клаус, Кристина Лилей, Габриела Вергара, Хавиер Гомес, Росана Фернандес Малдонадо и други.

2Посещавайте непрекъснато BG TV News и в следващите дни, когато ще стане ясно заглавието на новата телемундела, която bTV Lady обеща на зрителите си преди време и която предстои да замести испанската сага „Любов и предателство“ („Gavilanes“) в края на април месец. Най-спекулираното заглавие е това на едно от най-новите предложения в каталога на Телемундо – „Измамничката“ („La Impostora“), чиято развръзка тепърва предстои в САЩ. В главните роли там са Лисет Морелос, Себастиан Сурита, Кристиан Бах и Мануел Ландета. Вероятно потвърждение на информация ще получим на 04-и април (този петък), когато в официалната страница на bTV Lady във Facebook ще обявят официално дълго чаканото заглавие.

3Приключваме статията с новина за премиерния сериал по bTV Cinema „Лилехамер“ („Lilyhammer“) от 2011-а година, който тръгва в ефир от 05-и април (събота). Първият сезон на най-гледаната поредица в Норвегия, чийто осем епизода вече са достъпни на видео платформата Voyo, със звездата от „Семейство Сопрано“ („The Sopranos“) Стив Ван Занд, у нас ще се излъчва всяка събота и неделя, с по един епизод, между 20:00 и 21:00 часа, с повторения на същата вечер, от 23:00 до 00:00 часа (също считано от 05-и април, ден събота), в ефира на филмовия канал на bTV. Повече информация за „Лилехамер“ („Lilyhammer“) ще намерите от тук и тук.

Един отговор на “„Жената в огледалото“ с повторение по bTV Lady от 26-и април

  1. Pingback: Ексклузивно: „Самозванка“ („La Impostora“) е телемунделата, която започва по bTV Lady - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s