About

BG TV News logo

BG TV News е водещият сайт в групата на BG TV Media. Част от нашата група са още форумът BG TV Talk, както и фен сайтът CN BG Fans. BG TV Pro включва авторския колектив, фен страниците на Cartoon Network Bulgaria и страницата на Seven Eight Production във Facebook; както и блоговете на The TV Boy и Bloomac и Mr.D., както и фен сайтът CN BG Fans BG TV Media и BG TV Pro са част от BG TV Group.

За сайта

BG TV News е новинарски сайт за българския телевизионен ефир. В него читателите имат достъп до много ексклузивна информация и авторски материали, а това са и нещата, които го отличават от останалите подобни сайтове. Читателите на BG TV News могат да следят и няколко авторски рубрики – „На Седмия ден“, „Ексклузивно!“ и „!Коментарът“.

„На Седмия ден“ е седмичния обзор на новините през погледа на BG TV News. Всяка неделя, както се подразбира от името, можете да прочетете на едно място най-интеесните неща, които са се случили през седмицата. Ако сте пропуснали нещо от света на телевизията – това е мястото, където можете да си наваксате.

„Ексклузивно!“ се наложи като един от основните „двигатели“ на BG TV News. Само в „Ексклузивно!“ на BG TV News можете да прочетете най-любопитните, най-вълнуващите и най-неочакваните неща първи на едно място!

„!Коментарът“ е другия основен „двигател“ на нашия сайт. „!Коментарът“ е авторската рубрика на BG TV Pro за коментари и анализи от първо лице, свободната трибуна за случващото се в ефира без редакторска намеса. Защото ние знаем какво искате да четете.

BG TV News създава и тематични рубрики и страници. Примери за това са най-новата рубрика „Специални предложения“, в която във всеки един празничен ден можете да научавате най-интересните предложения за деня от четирите национални телевизии. „На 365-тия ден“ пък е специалният годишен обзор на новините на BG TV News.

През декември 2013 година се проведе първата уникална класация за любимите телевизионни продукции на зрителите, озаглавена „Любимците“, чиито резултати бяха обявени през първата половина на месец януари 2014-та година.

Кратка история

URBN TV е създаден на 8 август от Mr.D. като евентуален нов блог за телевизия при евентуално закриване на форума URBN Talk от страна на URBN Media, който тогава е в много дълга профилактика. Скоро след това обаче URBN Talk е възобновен и проектът е замразен. На 26 август работата по блога е възобновена и той „стартира“ отново като вече е с основна функция да допълва работата на модераторите на URBN Talk по форума. В него се влива и блогът, започнат от The TV Boy – TELEmaniacBG. В същия ден към блога се присъединяват и останалите модератори на форума – The TV Boy и Spike. На 26 август е обявено и партньорство с най-големия блог за теленовели и сериали в България – Telenovellas News. На 31 август е обявено партньорството със сайта lifeincity.info. На 4 септември е представено и логото на блога. На 8 септември обаче избухва търговски спор с URBN Media Group за името на блога и проектът бе замразен за неопределено време. Екипът на URBN Talk стартира рубрика в сайта URBN.BG, но бе тенденциозно пренебрегван и подведен с множество неизпълнени обещания от URBN Group. Поради тази причина екипът възобновява работата по проекта вече под името BG TV News на 11 октомври, като напуска обиден своята работа в URBN.BG и URBN Talk. Към екипа се присъеденяват и потребителите от URBN Talk BlooMac, Iordan2000 и Megara. Два дни по-късно стартира и пробна версия на форума за телевизия – BG TV Talk. Звената на медийната група се разделят на BG TV Media , включващ медиините сайтове, и BG TV Pro, включващ авторския колектив, тяхните лични проекти и фен страниците на Cartoon Network Bulgaria и на Seven Eight Production. На 15 октомври е обявено продължаващото партньорство между сайта и блога Telenovellas News. На 18 ноември 2013 г. стартира новият проект на BG TV Media – видеосайтът BG TV Play. На 7 декември е обявено и новото партньорство на сайта с най-новия портал за Дисни – Disney-Online.

Приятни минути с BG TV News!

Може да се свържете с нас чрез контактната форма по-долу или на нашия имейл urbntv@abv.bg

За ексклузивна и любопитна информация, която искате да публикуваме в рубриката „Вие съобщихте“ и да получим потвърждение от официални лица на съответните медии, можете да ни пишете чрез контактната форма по-долу(в полето website запишете „За рубриката „Вие съобщихте“), на нашия имейл или на ask.fm страницата ни!

Общи условия за ползване и други

BG TV News и авторите в сайта, обединени в звеното BG TV Pro, не носят отговорност и не гарантират за съдържанието на материалите, както и на коментарите, публикувани от потребители в BG TV News!

Съдържанието на BG TV News е обект на авторски права. При публикуване на части от статии, заглавия на статии, или цели статии на авторите на BG TV News, както и всяко друго съдържания, публикувано на този сайт от авторите, в сайтове, които не са част от BG TV Group (изброени са по-горе), задължително да се посочва източника на статията и линк към източника (BG TV News)! Разрешено е да се споделя информация, публикувана в BG TV News, чрез социалните бутони под всяка една статия в BG TV News – за Facebook, Twitter, Google и WordPress. 

Логата на BG TV News, BG TV Talk, BG TV Pro и BG TV Group, използвани на страниците на BG TV News, както и рекламните клипове на BG TV News и BG TV Group, са авторски и са обект на авторско право, тъй като те са направени от екипа на BG TV Media! 

BG TV News и BG TV Group нямат контрол и не гарантират за съдържанието и качеството на услугите/продуктите на нашите партньорски сайтове, както и всички други сайтове, които не са част от BG TV Group (изброени са по-горе), но имат публикуван линк в BG TV News!

Възможно е да получавате e-mail-и с известия ако сте абонирани за новините от нашия сайт. Можете да спрете да получавате e-mail-и от нашият сайт като натиснете Unsubscribe в един от e-mail-ите, които сте получили.