BG TV News става BG FM News от днес!

BG FM News

Официално от днес BG TV News сменя изцяло профила си – на този адрес вече ще научавате най-новите новини около радиостанциите в страната! BG FM News е новият адрес за новини около радиостанциите.

Предстои цялостна промяна в структурата на BG TV Group, която вече ще се казва BG FM Group. Предстои обновяването на форума ни, който вече ще бъде ориентиран към музиката и радиата. Досегашният онлайн видео-портал BG TV Play пък ще бъде заменен от BG FM Stereo. Единствено и само в BG FM Stereo ще имате възможността да слушате записи от програмите на някои радиостанции, включително и звуци зад кадър. BG TV Програма, както вече се досещате, ще бъде закрит.

Ето какво споделя Mr.D. по случая:

Изключително се радвам, че започваме изцяло на ново с BG FM News! Всъщност, „сливането“ на Telenovellas News бе само тактически ход – за да си повишим посещаемостта и по този начин ще имаме повече аудитория за новия ни сайт. Промените в сайтовете ни ще започнат още от утре, 2 април. Съвсем скоро тази секция от сайта ще бъде изтрита, както и всички статии от нея – просто няма как да обсъждаме теленовели и сериали след като вече ще сме музикален и радио сайт! Причините за спирането на BG TV News е ясното виждане, че няма „хляб“ в тази ниша и хората нямат нужда от такъв сайт като нашия.  По-горе на сайта, както и в нашия форум, вече можете да видите новите лога. Надявам се, останалите промени също да се харесат на всички наши читатели! Съвсем скоро ще обявим още една съвсем неочаквана новина!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ!!! 😀 Тази статия е ШЕГА/МАЙТАП/ЗАТАПВАНЕ и не отговаря на истината! BG TV News си остава ТВ портал, по-нататъка може и радио портал да пуснем, знае ли човек. 🙂

5 отговора на “BG TV News става BG FM News от днес!

  1. Pingback: Очаквайте новото радио BG FM News скоро във вашия град! - BG TV News·

    • Според нашите проучвания, точно от това има нужда интернет потребителите!

  2. Nali saita beshe s rekordna poseshtaemost . Ima ogromen interes!!! Che or radio novini li po golqm interes shte ima , ama che ujasna novina … Sbogom

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s