Потвърдено от bTV: „Времето лети“ в 18:00 часа с едночасови епизоди

Потвърдено от bTV „Времето лети“ в 18.00 часа с едночасови епизоди
Снимки в публикацията: bTV и Kanal D;
Източници на информация: рекламен блок по bTV и официална facebook страница на bTV.

След поредица от недоуточнения, относно това кога ще се излъчва турският сериал „Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“) и публицистичното шоу „Лице в лице“, вече разполагаме със сигурна информация, потвърдена от профила на bTV във Facebook, както и от рекламен блок, който медиата излъчи преди броени минути.

potv_1Започваме с обзор на обявените от медиата часови пояси както за „Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“), така и за „Лице в лице“, в последните няколко дни. На 28-и март (понеделник), след публикация в раздела на предаването на Цветанка Ризова на сайта на bTV, която ние обобщихме, стана ясно, че то ще се излъчва вече от 17:30 до 19:00 часа (в доскорошния си часови слот), което предполагаше преустановяването на „Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“) от програмата на bTV. По-късно въпросното съобщение бе редактирано с изпратената до медии, че „Лице в лице“ ще се показва от 17:30 до 18:00 часа, а „Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“) – от 18:00 до 19:00 часа. По-рано днес (31-и март, ден понеделник) пък бе нанесена поредната корекция, според която информационният блок („Лице в лице“) ще върви с едночасови издания всеки делник, а турският хит на Kanal D („Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“)) – с половинчасови епизоди, от 18:30 до 19:00 часа, в ефира на bTV.

potv_4В 17:30 часа днес (31-и март, ден понеделник) bTV започна излъчването на „Лице в лице“, както гласеше последно обновената програма. Предаването обаче продължи до 18:00 часа, с продължителност от тридесет минути, а не до 18:30 часа, както се очакваше. Веднага след него, от 18:00 часа, започна поредният, сто и седми подред, епизод от драматичната история „Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“), противно на потвърдената от официално изпратената ни програма на bTV, според която турската лента трябваше да започне в 18:30 часа и да се излъчва всеки делник със серии от половин час, до 19:00 часа.

potv_2По-късно вечерта в ефира на bTV бе пусната и актуална реклама на „Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“), която официално обявява окончателното разписание на сериала от тук нататък – от понеделник до петък, от 18:00 до 19:00 часа, с едночасови серии, започващи веднага след края на „Лице в лице“, който от днес (31-и март, ден понеделник) вече гледаме от 17:30 до 18:00 часа, с издания от по тридесет минути, които ще гледаме също през делничните дни (с повторения всяка сутрин от понеделник до петък, от 06:00 до 06:30 часа, преди започването на сутрешния блок на bTV с Генка Шикерова и Константин Караджов „Тази сутрин“). Разписанието бе потвърдено и от официалната facebook страница на bTV, след множеството запитвания, относно това кога ще се излъчват двете продукции.

potv_3Тук е мястото изрично да подчертаем, че екипът на BG TV News винаги се е ръководил от изпратената от bTV информация, относно разписанията на „Лице в лице“ и „Времето лети“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“) и никога не е публикувал информация, непотвърдена от медиата, както ни обвиниха редица колеги и читатели в социалните мрежи. Напомняме, че не носим отговорност за промени в телевизионните програми, нанесени след първоначалното им обявяване. Все пак – извиняваме се за многото корекции и все пак несъответствието в последно актуализираната информация в сайта.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s