Новините на Нова ТВ с ново студио, лого, визия и водещ от следващата седмица

img16x9_1392121421

От следващият понеделник, 24 февруари, зрителите на Нова ТВ ще научават актуалните новини и събития от новия изцяло обновен нюзрум на медията. Новото студио е по-просторно, светло, модерно и уютно, заявиха от Нова ТВ. Интериорът е модерен и изчистен, а основният цвят е белият – символизиращ обективността на новините. Новото лого на Новините на Нова, отразява важността, която новините имат за цялостната стратегия за развитие на телевизията, а цялостната графична идентичност извежда на преден план съдържанието, подчертаха още от медията.

Новите емисии в Нова ТВ в 19:00 идват и с нова двойка водещи – доайените в бранша Николай Дойнов и Ани Салич. Това е още една стъпка по пътя в превръщането на Нова ТВ в лидер сред новините в ефира. Още развитие ще търпи и новинарският сайт на медията – novanews.bg.

От Нова ТВ се похвалиха и с нова ултрамодерна видеостена с перфектна HD резолюция, на която ще бъде представяна и прогнозата за времето.

„Новите новини на Нова ТВ“ ще са факт на 24 февруари от 19:00.

2 отговора на “Новините на Нова ТВ с ново студио, лого, визия и водещ от следващата седмица

  1. А ще бъде ли променен форматът на телевизията на 16:9 или ще остане така 4:3 ? Ще има ли промяна в останалите канали от групата – Диема, Кино Нова и Диема Фемили? Има ли информация за увеличение на каналите на Нова Броудкастинг Груп на мултиплекса, стандарт DVB-T ?

  2. Pingback: “На Седмия ден” 23 февруари 2014 | BG TV News·

Comment