Започват кастингите за „Големите надежди“

nova_tv_logo

Както ексклузивно обявихме, „Големите надежди“ е новият проект на Магърдич Халваджиян и компания. Предаването започва през март в ефира на „Нова ТВ“, а концепцията му подозрително прилича на излъчващото се в момента „Избор на сценична партньорка на г-н Андреев“ в „Шоуто на Слави“, както и на други формати за малки таланти като The Voice Kids и други. Предаването ще се бори за таланти с „България търси талант“, а кастингите стартират на 26 януари и ще приключат на 5 февруари. Кандидатите, както в първата задача в „Избор на сценична партньорка на г-н Андреев“ трябва да подготвят по една песен на български и чуждестранен език.

Повече информация за кастингите вижте в цялото прес-съобщение на „Нова ТВ“:

Голямото търсене на най-талантливите пеещи деца на България започва. Точно на 26 януари, неделя, ще стартират кастингите за „Големите надежди” – най-новото шоу на Нова, което обещава да покаже, че талантът на българските деца не познава граници.

На територията на девет града и в продължение на 11 дни, екипът на предаването ще се срещне със стотици малчугани, готови да покажат музикалната си дарба пред цяла България. Първият град, който ще постави начало на голямото търсене на големите надежди, е Враца (26 януари). След него домакини ще бъдат градовете Велико Търново (27 януари), Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари). Така екипът на шоуто ще обиколи цяла България, за да се срещне и да чуе таланта на бъдещето на България – децата. „Големите надежди” ще даде възможност за изява както на солови изпълнители, така и на дуети и групи в размер до пет деца.

За какво трябва да бъдат готови малките кандидати? Всяко дете между 4 и 14 години ще трябва да се представи с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език, като избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Всички таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник.

За записване и повече информация – телефони 02/ 946 33 23, 0882 69 01 18 и 0885 61 33 63.

Важна информация:

• На кастингите могат да се яват деца на възраст от 4 до 14 години.

• Малките таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник.

• Всяко дете трябва да представи две песни – една българска песен и една на чужд език. Те ще имат възможността да направят това акапелно или на сингбек, който носят със себе си на USB или на диск.

Важно условие при избора на песни е да бъдат популярни български и световни поп и рок хитове. Поради концепцията на формата – да открие бъдещи таланти в областта на поп музиката, кандидатите няма да могат да се представят с изпълнение на народна песен, детски репертоар или други неподходящи за формата музикални произведения.

• По време на кастингите децата ще се представят пред членове от екипа на шоуто и ще могат да изпълнят своите песни без микрофон.

• Право на участие имат солови изпълнители, дуети и малки групи в размер до пет деца.

• На кастинга няма да бъдат допуснати големи вокални или хорови формации.

• Дали са одобрени и дали продължават в следващия кръг на шоуто, децата и техните родители ще разберат на по-късен етап и след допълнително обсъждане на екипа на предаването.

• За записване и повече информация – телефони 02/ 946 33 23, 0882 69 01 18 и 0885 61 33 63.

Кастинги на „Големите надежди”:

26 януари (неделя) – Враца – хотел Хемус

27 януари (понеделник) – Велико Търново – хотел Янтра

28 януари (вторник) – Русе – хотел Рига

29 януари (сряда) – Добрич – хотел България

30 януари (четвъртък) – Варна – Фестивален комплекс Варна

31 януари (петък) – Бургас – хотел Аква

1 и 2 февруари (събота/неделя) – Пловдив – хотел Новотел Пловдив

4 февруари (вторник) – Благоевград – Община Благоевград

3, 4 и 5 февруари (понеделник/вторник/сряда) – София – НДК, Студио 5

 

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s