Лора Крумова пак в Нова ТВ

lora_krumova

Бившата водеща на предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“ по bTV Лора Крумова се връща обратно в Нова ТВ, но не като водеща на сутрешния блок, а на ново следобедно предаване в събота. Информация за това се появи още в края на декември месец, но днес тя официално бе потвърдена в сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България!“. Крумова излезе по майчинство през есента на 2013 след като роди малкият Явор, а мястото и като водеща на сутрешните уикенд блокове на bTV бе последователно заемано от Генка Шекерова, Антон Хекимян и Марияна Веклска, а от тази есен заедно с Векилска водят още и Жени Марчева и Диана Любенова. Преди да се премести в bTV Лора Крумова бе водеща на сутрешният блок на Нова ТВ.

От bTV са отказали от първоначалната идея Лора Крумова да се завърне отново като водеща на уикенд блока „Тази събота/неделя“. След това Крумова бе в нови преговори с медията за ново съботно токшоу предаване в следобедния слот, което да стартира от началото на февруари 2015, но тази идея също е пропаднала в последствие. В крайна сметка оферта е дошла отново от Нова ТВ, която тя е приела. Новото предаване ще е дълъг магазинен блок, поне три часа и ще се излъчва в събота следобед в освободения от Сашо Диков слот (той се премести в неделя), в който през есента вървяха основно филми и мачове. В предаването ще има многобройни рубрики и интервюта. Някои от известните гости ще бъдат предизвиквани да коментират теми, които не са в тяхната експертиза, но пък имат оригинална гледна точка. Предвидени са и много репортажи, пише вестник „24 часа“. Предполага се че като ко-водеща ще се включи и сегашната новинарка Галя Щърбева.

Твърде възможно е предаването на Лора да бъде “на гърба” на ново дамско шоу на Радост Драганова, което готви bTV за събота следобед, пише още вестник „Труд“. Преди време тя правеше предаванията “Модерно”, “Огледала” и скритата камера „Нищо лично“ по същата телевизия заедно със своята проуцентска компания „O2 Media“. Наталия Симеонова също е в преговори за ново предаване по bTV, след като в края на 2014 завърши последният сезон на социалното предаване „Предай нататък“, на което бе водещ. Продуцент на предаването бе бившият и съпруг Денис Ризов и „Harbour Island Records Productions“.

Очакват се и още рокади в програмите на българските медии, като в следващият месец се очаква раздвижване и около подробностите за пролетният ТВ сезон 2015. Очаквайте скоро повече инфомация за новите продукции в BG TV News и BG TV Talk.

Един отговор на “Лора Крумова пак в Нова ТВ

  1. Pingback: Окончателно: Лора Крумова и Галя Щърбева с „На 6-тия ден“ по „Нова ТВ“ | BG TV News·

Comment