Diva през декември

DIVA

Здравейте, ето какво ни очаква по Diva през декември:

БИБЛИОТЕКАРИТЕ
(THE LIBRARIANS)
СЕЗОН 1

Bibliotekarite

Всеки понеделник в 21:00 от 8-ми декември. Стартира с двоен епизод

Този вълнуващ нов сериал е създаден на базата на хитовата филмова трилогия „Библиотекарят“ (The Librarian). Флин Карсен (Ноа Уайли от „Спешно отделение“) води двойствен живот, работейки в Столичната библиотека и в същото време, тайно охранявайки колекцията си от необичайни свръхестествени артефакти. Надвисва опасна заплаха и той трябва да събере екип, за да помогне да се предотврати края на технологичната цивилизация!

ПОЖАРНИКАРИТЕ ОТ ЧИКАГО
(CHICAGO FIRE)
СЕЗОН 1

Pojarnikarite-ot-Chikago

Двойни епизоди всяка неделя в 21.00. Край на сезона на 28-ми декември

Някои духове от миналото показват, че все още могат да смутят настоящето, когато бащата на Севърайд Бени (Трийт Уилиамс) идва на гости. Той е бивш колега на Шеф Боден и двамата са все още в открита вражда във връзка със смъртта на човек, работил за тях преди много години. Освен това, екипът продължава да бъде преследван от подозрителния детектив Войт, а във финалния епизод пожарната команда се оказва в опасна ситуация в затвора на Кук Каунти.

Анатомията на Грей
(GREY’S ANATOMY)
СЕЗОН 8

Anatomiata-na-Grey

Двойни епизоди всяка сряда в 21.00. Край на сезона на 17-ти декември
Този месец вниманието на жителите е насочено към басейна в една кариера, като се започва с устни интервюта. Това означава пътуване до Сан Франциско, с прехвърчане на искри по време на престоя по причини, нямащи нищо общо с медицината. Следва тревога във връзка с резултатите от изпита и назначението след следдипломната практика. С наближаващото разпадане за добро на тази тясно свързана група излизат наяве някои тайни. Но, както ще видим от шокиращия край на сезона – задава се нещо далеч по-катастрофално.

ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ
(DESPERATE HOUSEWIVES)
СЕЗОН 8

Otchaiani-saprugi

Финален епизод в 21.00 на 2-ри декември

Това е последното издание на популярната драма, белязано от жизнено важни раждания, женитби и смърт. Сватбата на Рене наближава, но Джули излиза на преден план с родилните си мъки, започнали в най-неподходящия момент. Освен това, последните дни на г-жа Макклъски са предизвикателство за жените от Уистирия Лейн. Докато добре познатите персонажи си вземат сбогом, се завръщат и някои познати лица от миналото, сгъстявайки емоцията на сбогуването.

ЧЕНГЕТА НОВОБРАНЦИ
(ROOKIE BLUE)
СЕЗОН 5

Chengeta-novobranci

Финал на сезона в 21.00 на 1-ви декември

Когато младите ченгета най-после залавят и довеждат преследвания бомбаджия, те са шокирани да узнаят, че неговият план е бил още по-жесток, отколкото е изглеждал. Но, това не е краят на историята, тъй като става ясно, че има нещо гнило и в полицейския отдел. В опита си да извади критичното доказателство за това от залата на свидетелите, един полицейски служител се оказва в смъртоносна опасност.

ФИЛМИ
СКЪПА, СМАЛИХ ДЕЦАТА

(HONEY, I SHRUNK THE KIDS)
Понеделник, 1-ви декември от 09.00

Skupa-smalih-decata

Рик Моранис изпълнява ролята на Уейн Жалински – разсеян изобретател, който без да иска, намалява размерите на децата си и ги изхвърля заедно с боклука! Дворът на крайградската къща може да не изглежда опасно място, но не и когато височината ти е под един сантиметър. Децата на Жалински са принудени да впрегнат всичките си способности, за да влязат в къщата и да си възвърнат нормалния ръст,.
„Скъпа, уголемих децата“ (Honey, I Blew Up the Kid) следва в 11.00.

МОЯТ ЛИЧЕН ДЯДО КОЛЕДА
(MY SANTA)
Понеделник, 22-ри декември в 17.00

Moiat-lichen-Dyado-Koleda

Репортерката Джен (Самер Армстронг) е намразила Коледа, откакто съпругът й е напуснал дома им в една Коледна вечер. Но, тя иска техният син да вярва в магията на Коледа и затова го води да види дядо Коледа в търговския център на малкото им градче. Изпитвайки внезапно влечение към младия дегизиран мъж, Джен няма представя, че той може би има специални благородни основания за влечение към тази роля. Ще успее ли младият Крис (Матю Лорънс) да запали отново в нея празничната искра?

КОЛЕДНА ПЕСЕН
(IT’S CHRISTMAS, CAROL!)
Вторник, 16-ти декември в 17.00

Koledna-pesen

Класическата „Коледна песен“ на Чарлс Дикенс е била обект на множество филмови адаптации през годините с участието на всички – от Мъпетите до Бил Мърей. Сегашният опит в новата версия на този жанр принадлежи на Еманюел Вожие. Тя изпълнява ролята на безсърдечен издател, чийто бивш шеф (Кари Фишер) се завръща от гроба, за да промени житейските й принципи и да й напомни за важните неща в живота.

Акцентите са предоставени от Юлия Трайкова!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s