Вие пожелахте: Маите Перони

Вие пожелахте Маите Перони

 

Извън камерите и сцената Маите Перони е нормално момиче, което се прибира у дома и поздравява кучето си Санчо, излиза да вечеря с приятелите си, кара кънки, рисува, чете и релаксира с масажи. Маите е здраво стъпила на земята, никога не откланяMaite Perroni a  1 поглед от мечтите си. Времето й е разпределено между снимките на теленовелата „Котката“ („La Gata“), представяне на първия си солов албум „Лунно затъмнение“ („Eclipse de luna“), записан в Ню Йорк, с ритми на бачата, създаден от Коко, настоящата й половинка, с която изглежда много щастлива.
След разпадането на феномена „RBD“, всичките й членове започнаха солови кариери, но Маите предпочете да се отдаде на теленовелите – игра във „Внимавай с ангела“ („Cuidado con el Àngel“), „Моят грях“ („Mi pecado“), „Триумфът на любовта“ („Triunfo del amor“) и в „Паднал от небето“ („Cachito del cielo“). Имаше време и за любовта, излизаше три години с актьора Мане де ла Пара.

Maite Perroni  1dМузиката и актьорството са двете страсти на 31-годишната мексиканка. Желанието й да се радва на живота проличава всяка сутрин щом се събуди. Маите Перони продължава с успеха, но този път като солов изпълнител.

– Минаха 10 години от „RBD“. Как се е променила Maite5Маите оттогава досега?
„RBD“ е първият проект, който направих в кариерата си и затова представлява много усилия, посвещение, отдаване, енергия… Също така беше началото на много интересен личен процес, за да продължа да бъда аз и да се радвам на живота, без да се изгубя от толкова много движение.

maip– Как се живее в една младежка група?
Много забавно, имаше много енергия, много различни истории и личности, но това е част от приключението. „RBD“ беше толкова хубаво, че ако бях отново на 20 години, бих искала да ги изживея по същия начин.

– Кой е най-трудният момент MaitePeза „RBD“?
Беше през 2006, когато починаха трима наши фенове в Бразилия. Бяхме в търговски център с хиляди почитатели и се срина една от охранителните огради. За всички ни беше много тъжен етап, защото намерението ни беше да носим радост и любов на хората. Не разбирахме как нещо толкова хубаво приключи толкова тъжно. Това ни беляза много.

Maite (2)– А най-хубавият?
За щастие ми коства много да избера само един, защото с „RBD“ имахме много хубави мигове, като първия ни концерт извън Мексико, в Колумбия и за първи път осъзнахме измерението на групата. На този концерт в Богота имаше 54 хиляди хора, които ни чакаха. Беше първата страна, в която отидохме и ни посрещнаха така. Тогава започна да вали и никой не си отиде. Всички, както феновете, така и ние, бяхме мокри, но продължихме да пеем докрай. Тогава разбрах, че никога няма да мога да живея, ако не пея.

– Какво откри за теб самата?Maite junio 2
Трудно е да говориш за себе си в трето лице, защото не е много обективно. Но мога да ти кажа, че за тези десет години основното е да запазиш важните за теб хора, тези, които те приемат, признават те и те обичат каквато си. С течение на времето потвърждаваш кои са тези хора, които те обичат заради теб самата, а не какво има около теб.

Maite Perroni– Върху какво у себе си трябваше да работиш най-много през тези години?
Толерантността, защото има моменти в които не си съгласна или нещата не са каквито очакваш и тогава трябва да уважаваш другия. През цялото време съм в контакт с много хора и някои от тях мислят различно или просто нямаш химия с другите, но научих да бъда търпелива, за да се разбирам с тези около мен. Научих се да вярвам на интуицията си.

– Когато си ‘лоша’, кой се осмелява да ти гоMaite junio 4 каже?

Семейството ми е супер стойностно, защото в никой момент не са придали важност на професията ми, знаят, че обожвам това, което правя. Когато хората те обичат, винаги ще намерят правилните думи да ти кажат ‘грешиш’. Макар в началото да е трудно да го приемеш, след това признаваш, че нещо трябва да подобриш.

– Как беше да израснеш с двама мъже?
Аз съм най-голямата от три деца. Адолфо е на 27г. и Пако на 21г. Имаме много хубава връзка, родителите ни се наеха да ни дадат индивидуалност на всеки един, но и да сме много обединени. Да израснеш с мъже ти помага да имаш добри контакти с противоположния пол и сега имам много приятели мъже и хубави любовни истории.

maite Perronimx_– Какво те привлича в едно момче?
Влюбвам се, когато усетя тази специална химия, която не става с всеки и една връзка на 15г не е същата като тази на 25 или 30г. Даваш си сметка, че любовта не е това, на което са те учили. Израстваме с приказките за приказния принц и щастливия край. Красиви са, но когато имаш връзка разбираш, че не е перфектен човек, както и ти.

– Какво е за теб любовта?
Да споделям с другия и да имаме общи гледни точки, които ще ни позволят да вървим заедно по пътя на живота.

– Какво правиш, когато нямаш приятел?Maite Perroni3
Прекарвам си много добре. Трябва да се радваш на настоящето си и да се оставиш на емоциите си да те водят. Ако си щастлив, не може да го скриеш, личи си. Ако положението ти е сложно, също трябва да го изживееш, да плачеш… Да извадиш тази енергия.

Maite papeles– Имаш пет главни роли в теленовели…
Късметлийка съм, животът ми е дал голям подарък да се реализирам професионално в това, което ми харесва и в същото време съм била много дисциплинирана и работлива; ключът е в подготовката и да се опитваш да постигнеш това, което ти харесва.

– Защо прие да играеш в „Котката“ („La Gata“)?La gata
Защото усетих емоция да зная повече, да влезна в този персонаж. Мисля, че това е добър знак. Хареса ми идеята да се обвържа с един вдъхновяващ персонаж.

Maite3– Как се подготви на емоционално ниво да работиш в сметището?
Най-трудното е да видиш контраста на реалността. Макар да знаем, че съществуват и други реалности, не обръщаме много внимание, защото се затваряме в нашия свят. Да отворим очи, за да си дадем възможността да ги познаем, да видим, че има и други места, е нещо специално. Оценяваш подареното ти от живота.

– Доволна ли си от резултата?. Ти пееш и заглавната MaiteDaniel
песен „Ще искаш да се върна“ („Vas a querer volver“)…

Много, защото тази новела ми позволява да се развивам в двете сфери, които обичам – музиката и актьорството. С теленовелата съм супер доволна, всеки епизод, който гледам, ме развълнува и има добър ритъм, разказват се реални неща.

– „Котката“ („La Gata“) намира облекчение в музиката. При теб така ли е?
Embedded image permalinkАз не мислих да се посветя на музиката, дойде в живота ми, когато бях в „Непокорните“ („Rebelde“) като актриса, но никога не съм се представяла на сцена, на турне. В началото бях много несигурна, защото не се чувствах способна да го правя и мислих, че е несправедливо хората да ме слушат, но с годините се чувствах по-удобно и се влюбих в музиката. Когато дойде възможността да бъда солистка, исках да направя нещо латино, което да представлява моята чувствителност и в същото време да има чувственост. Затова избрах бачатата и вярвам, че е добър избор.

– С „Лунно затъмнение“ („Eclipse de luna“) дойдеMaite_Perroni_-__4_ с всичко не само в Мексико, а и в много други страни…
Имах възможността да отида в различни страни като Коста Рика, Колумбия, Ангола, САЩ, Бразилия; имам много работа в Мексико, но планирам да отида и в други страни от Латинска Америка, които не успях да посетя заради липса на време. Този диск ми подари много усмивки. Бележи началото на важен момент в живота ми. Позволява ми да се върна към музиката, която остана настрана в последните години.

Maite_Perroni_-_V3– Какво помниш от посещението си в Африка?
Беше страхотно преживяване, остави ми усещане за радост. Да мога да стигна до африканския континент с работата си ме изпълни с емоции, уроци и мотивация да продължа да се подготвям.

– Ти записа албума в Ню Йорк и беше там сама шест месеца. Maite_Perroni_-_CКакво е да живееш в Ню Йорк?
Невероятно преживяване, наслаждавах се много на града и на мен самата. От друга страна се подготвях сериозно за първия си албум.

– Лесно ли се адаптира в този град?

Харесвам много този град и затова престоят ми там беше удоволствие. Още на третия ден отидох в звукозаписното студио и започнах с уроците по пеене. Липсваше ми Мексико, защото винаги ти липсват корените, семейството, приятелите и твоите хора, но бях щастлива да преживея този процес.

Maite_Perroni_-_1_– Кариерата ти изненада ли те? Това ли очакваше?
Изненада ме, в началото не мислех да играя и да пея, а да се занимавам с реклама и маркетинг, но разбрах, че призванието ми и пътя ми е този, след това започнах да го вървя, беше постоянно откриване, поставяне на цели, премахване на страхове, мислене, че мечтите могат да се постигнат и упорита работа. Завърших Школата на Телевиса. Днес мога да кажа, че ме е изненадала, че ми е дала повече, отколкото очаквах. Продължавам да се подготвям, за да правя нещата добре.

– Беше избрана за една от най-красивите личностиMaite7 за годината. Мислиш ли, че е заради твоята самоувереност?
Има моменти, в които не се харесвам и се виждам дебела и други, в които се чувствам по-добре. Но това е нормално.

Maite_Perroni_-_H_2_– Имаш ли страхове?
Страхове да, но съм човек, който се осмелява да прави нещата. Не обичам да стоя статична. Ако не направиш стъпка, никога няма да го направиш и мисля, че смелостта е начин да живееш живота си.

– Лесно ли те съблазняват?
Много съм трудна на първа среща. Когато някой ме покани да излезнем и знам, че иска връзка, не приемам лесно. За мен е по-важно да опозная човека и след това да предприема следваща стъпка. Обичам да се наслаждавам на времето с тях, като приятели първо. Нямам определен идеален тип. Трябва да имаме добра комуникация, хубави отношения и разбира се химия.

– Как се запозна с Коко Стамбук?Maite Koko
Запознахме се в Ню Йорк, докато работихме по новия ми албум, на който той е продуцент. Станахме много добри приятели и скоро си дадохме сметка, че имаме много специална връзка и че нашето е важно. (на снимката този вляво)

Maite_Perroni_-_I_1_– Какво ти харесва у него?
Чувствеността му, интелигентността и поведението му. Много, много неща! Много съм щастлива. Коко ме стимулира всеки ден, мотивира ме да продължа напред, че мога да се справя. Той не живее в Мексико и истината е, че той прави 80% от усилието да сме заедно, тъй като аз сега не мога да пътувам много заради теленовелата. Той също работи много, продуцира други дискове, пише сценарий за филм. Коко поддържа равновесието във връзката ни.

– Имате ли бъдещи планове?Maite perroni mayo5

Не, никакви. Не бъркайте снимките ми като булка за едно списание с реалността. Живея настоящето си и с настоящето ще построя реалността си. Само животът и времето правят историите.

Maite4– Как се поддържаш?
Обичам да ям, да пътувам, да спя и да си прекарвам добре. Обичам удоволствията от живота, но като цяло съм много ангажирана, затова е трудно да следвам някаква рутина. Опитвам се да ям възможно най-здравословно, от понеделник до петък съм на диета, уикенда ям и пия каквото ми падне – пица, вино…

– Как искаш да те запомнят?Maite_Perroni_-_F2_
Като истински човек. Не претендирам за нищо повече. Нито да бъда пример за някого, нито да съм някой, който не съм.

– Бъдещи планове?
Иска ми се да играя в мюзикъл по-нататък.

Maite_Perroni_-_T_3_– Можем да те видим и в рекламни кампании. Как ти се струва това лице в кариерата ти?
Много отговорно. Затова, въпреки че получавам много предложения да съм лице на продукти, избирам тези, които са близо до стила ми на живот. Продуктите, които ползвам за косата си, сладоледите, които харесвам и най-вече онези, които осведомяват за рака на гърдата. Внаги моля жените да си правят преглед сами месечно. Няколко минути на месец могат да ти спасят живота. Майка ми го откри навреме и благодарение на това, сега сме заедно.

– Какво ще кажеш на феновете си?Maite Perroni1
Преди всичко искам да им благодаря и да им кажа, че ги обичам, уважавам ги, признавам усилията им, отдаването им и способността да дават, през годините ме изпълваха с любов и солидарност. Обичам Ви. Бъдете щастливи, борете за мечтите си и не губете същността си.

Четири тайни на Маите:                           Maite_Perroni_-_F_6_                     
1. Шофира лошо;

2. Страхува се от акули и гризачи;

3. Не обича да си подрежда гардероба;

4. Обича фотографията.

2 отговора на “Вие пожелахте: Маите Перони

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 22 юни 2014 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s