Талантите на България по-гледани от танцуващите звезди вчера

03-04-2014 2

Вчера отново „лице в лице“ се изправиха „България търси талант“ на bTV и Dancing Stars 2014 на „Нова ТВ“. А ето, че днес от bTV отново се похвалиха за това, че тяхното предаване е привлякло повече зрители пред екрана. Според данните на GARB(за таргет група All4+), 34,5% от зрителите вчера са предпочели да гледат талантите на България, а през това време „Нова ТВ“ е била гледана от 16,8% от аудиторията. В другата таргет-група – 18-49 – цифрите не са много различни – bTV събира 36,6% от зрителите, а „Нова ТВ“ – 19% от гледащите телевизия.

03-04-2014 1

По-долу вижте цялото прес-съобщение на bTV:

Два пъти повече зрители гледат „България търси талант” в четвъртък

Два пъти повече зрители са предпочели „България търси талант” по bTV в четвъртък вечерта (3 април) в сравнение със зрителите на следващата в класацията телевизия в часовия слот 21.30 ч. – 22.30 ч. Това сочат данните на ГАРБ, ползвани от рекламната индустрия.

В момента предаването излъчва последните епизоди от кастингите на най-позитивното шоу в българския ефир и подгрява зрителите за най-интересната част на шоуто – предаванията на живо. „България търси талант” е безспорен фаворит и на младата аудитория на възраст 18 – 34 г., като аудиторният дял на шоуто по bTV е с 93% по-висок от този на прекия конкурент.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s