Cartoon Network с чисто нова поредица за „Реактивните момичета“

PPGirls

Cartoon Network повдига завесата пред новата визия на героите и актьорския състав, озвучаващ главните герои в обичаната франчайз продукция! Изцяло обновената ТВ поредица прави своя световен дебют през 2016 г.

ПЪРВИ ПОГЛЕД КЪМ НОВОТО ИЗДАНИЕ НА „РЕАКТИВНИТЕ МОМИЧЕТА”! Днес Cartoon Network за първи път разкри каква ще бъде новата визия на повелителките на момичешката сила – Белушка, Бълбук и Бръшлян в обновената поредица „Реактивните момичета”. Пременената с нова визия история за три момиченца, които освен, че се справят с учебните задачи, трябва и да спасяват света преди да е дошло време за лягане, ще направи своята световна премиера през 2016 г. и ще бъде представена чрез нова ТВ поредица, продуцирана от Cartoon Network Studios и комплексна лицензионна програма във всички международни региони. Изявлението бе направено днес от Cartoon Network в рамките на 2015 Licensing Expo в Лас Вегас.

За да дадат началото на годишното браншово търговско изложение, на събитието на Cartoon Network Enterprises присъстваха талантливите актьори, които озвучават главните персонажи в новата анимационна поредица: Аманда Лейтън (Белушка), Кристен Ли (Бълбук), Натали Пелъмайдс (Бръшлян) и Том Кени, който се завръща, за да даде гласа си на четеца/кмета. Новата поредица ще бъде продуцирана от Ник Дженингс, който спечели награда Emmy® за работата си с предаването „Време за приключения” на Cartoon Network, а Боб Бойл – автор на „Wow! Wow! Wubbzy!” – ще бъде съпродуцент. За да допълни красивата палитра на творческия екип, към тях се присъединява пъстра група талантливи актьори и сценаристи, повечето от които са отраснали с оригиналната поредица и приемат лично както героите, така и проекта.

„Беше прекрасно да наблюдаваме как този нов екип внесе толкова страст и позитивен дух на креативност в новата поредица на това знаково заглавие” – каза Роб Зорчър, ръководител съдържание – „Сигурни сме, че зрителите от всички поколения ще оценят свежия поглед върху „спасяването на света преди времето за лягане””.
За още по-впечатляващ старт на световната премиера през 2016 г., Cartoon Network събира звездни лицензионни партньори, които да създадат пълна линия потребителски продукти за франчайза. Spin Master, Ltd. ще бъде в центъра на проекта със своя линия играчки – плюшени играчки, фигури и комплекти за игра, кукли, и много други – която ще представи през есента на 2016 г. По същото време в Северна Америка, като част от Cartoon Network Books imprint, Penguin Young Readers Group ще пусне на пазара поредица книги, базирана на „Реактивните момичета”, а Disguise Inc. ще представи костюми за деца, младежи и възрастни, както и сезонни колекции с дрехи и аксесоари към специалните комплекти за обличане на кукли. Warner Home Video ще се занимае с дистрибуцията на епизодите от предаването за домашно гледане.

”Реактивните момичета” е една от най-дългогодишните оригинални продукции на Cartoon Network. Създадена от Крег мак Кракън, поредицата стартира през 1996 г. и за своите 78 епизода е получила две награди Emmy®, пет номинации и безброй отличия за анимация. През 2002 г. благодарение на сътрудничество с Warner Bros. Pictures се появява и пълнометражен филм, базиран на предаването. Реактивните момичета” е едно от най-печелившите франчайз начинания на Cartoon Network въобще, генерирало повече от $ 2 500 000 000 от продажби на дребно от дебюта си и не спира да вдъхновява различни модни къщи и колекции по целия свят.

За Cartoon Network Enterprises EMEA:

Cartoon Network Enterprises EMEA (CNE), лицензирана дивизия на Turner Broadcasting, има за цел на франчайз принцип да създава потребителски продукти за децата и техните семейства, които са и основната зрителска аудитория на многократно отличаваните с редица световни награди предавания на компанията. Понастоящем тя предлага широка гама потребителски франчайз продукти, свързани с хитовите и международно признати предавания „Невероятният свят на Гъмбол”, „Време за приключения”, „Реактивните момичета“, „Парк шоу”, „Мързелград” и „Бен 10”.

Cartoon Network е насочен основно към момчета и момичета на възраст 6-12 г и се стреми да възпитава у тях желание да бъдат самите себе си, посредством забавно, доказало успеха си съдържание. След старта на пан-Европейския си канал през 1993 г, Cartoon Network вече е локализирал услугите си в цяла Европа, Средния Изток и Африка, където е достъпен на 17 езика и влиза в повече от 130 милиона семейства от над 70 страни.

Turner Broadcasting System понастоящем поддържа 73 канала, преведени на 23 езика в 124 държави в зона Европа, Средния Изток и Африка. Сред популярните марки на Turner Broadcasting System International се открояват Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, CNN International и развлекателните TNT, TCM и Glitz. Управлявани с вяра в иновациите и развитието, нашите марки достигат потребители от зона EMEA чрез интернет, видео при поискване, DVD, игри, мобилни приложения, рекламни стоки, публицистични и модерни платформи. Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) е една компания на Time Warner company.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s