Новости в каналите на „bTV Media Group“ в началото на юни

white-collar

Ето какво са ни подготвили каналите на „bTV Media Group“ за началото на летния месец:
– От 1-ви юни по „bTV“ стартира премиерният за България четвърти сезон на „Престъпления от класа“ (с оригинално заглавие „White Collar“) с разписание всеки делничен ден от 00 часа (незнайно защо това е обичайното напоследък време за излъчване на премиерни американски сериали по тази телевизия).

bTV Cinema:
– Отново от 1-ви юни започва повторение на трети сезон на „Никита“ (в оригинал „La Femme Nikita“). То ще се излъчва всеки делник от 12:30 до 15:30 часа с цели три епизода на ден и повторение на следващия ден от 06 до 09 часа.
– От 6-ти юни пък ще можете да гледате повторение на трети сезон на хитовия испански сериал „Легендата за Испания“ (оригинално наименование „Hispania la Leyenda“) всеки уикенд от 06 до 08 часа (два епизода).

bTV Action:
– От 5-ти юни всеки делник от 17 часа и повторение от 9 часа на следващата сутрин започва повторение на „Златното момче“ (оригинално име „Golden Boy“).
– Пак на 5-ти юни телевизията поставя начало на повторение на седмия сезон на „Кости“ („Bones“) с Емили Дешанел и Давид Бореанас. То ще се върти всеки делник от 20 часа с повторение от 00 часа.

bTV Comedy:
– От 1-ви юни (пак от Деня на детето и рожден ден на „bTV“) стартира повторение на американския ситком „Там ли си, Челси“ („Are you there, Chelsea?“). То ще заеме слотът 07-07:30 на делничните дни и ще има повторение от 02 часа.
– От 2-ри юни на вашето внимание в делниците ще бъде предоставен и седми сезон на американския сериал „Слънчева Филаделфия“ („It’s Always Sunny in Philadelphia“). Излъчването му ще е от 06 до 07 часа (два епизода).
– От 4-ти юни за пореден път ще видите последният девети сезон на британския култов сериал „Ало, Ало“ и то всеки делник от 22:00 до 23:00 часа (два епизода).
– От 6 юни пък започва трети сезон на „Теория за големия взрив“ („The Big Bang Theory“) – сериал, който у нас е като запазена марка на конкурентната медия „Нова телевизия“, която вече излъчи голяма част от сезоните му. Всяка събота и неделя от 22:30 до 23:30 ще можете да си припомните сезон номер 3 (пак два епизода).
– Отново 6-ти юни е стартовата дата на повторението на първия сезон на британския сериал „Най-ужасната седмица“ („The Worst Week of my Life“) – той ще заеме уикендите между 08 и 09 часа и също е с по два епизода на ден.

bTV Lady:
– Малко пауза преди да продължим с дъжда от програмни промени на 6-ти юни! На 3-ти юни идва ред и на премиерният за България пети сезон на „Паднала от небето“ (с американско наименование „Dead Drop Diva“). Ще можете да го гледате всеки делник от 19:30 до 20:30 часа.
– Пак на 6-ти юни се дава начало на повторението на първи сезон на американския сериал „Д-р Зоуи Харт“ („Hart of Dixie“). То ще се провежда всяка събота и неделя от 06 до 09 часа (този път цели три епизода на ден).
– Продължаваме със събитията на 6-ти юни – тогава стартира повторение на италианския сериал „Земя на бунтовници“ („Terra Ribelle“), излъчван по-рано по „bTV“. Очаквайте го всеки уикенд от 21 до 22 часа.
– И отново на 6-ти юни – повторение на испанския сериал „Тайните на времето“ (в оригинал „El Secreto De Puente Viejo“). На повторението му ще можете да се насладите всяка събота и неделя от 10 до 12 часа (по два епизода).

Източник: „Telenovellas News“

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s