Новости в каналите на „Нова телевизия“ за началото на месец юни

Fairly-legal

Горещият месец юни води със себе си промени, но не само в каналите на „bTV Media Group“. Ето какво да очакваме при техните основни конкуренти на родния ТВ пазар от доста време насам:

„Нова телевизия“:
– От любимия на двете медии през тази година 1-ви юни се поставя началото на премиерния американски сериал „Почти законно“ (в оригинал: „Fairly Legal“). Той ще върви всеки делник от 23 до 00 часа.
– От 5-ти юни стартира още една премиера, но саом за канала – испанския хит „Гранд Хотел“ („Gran Hotel“). Сериалът вече беше излъчван по „AXN White“, което се явяваше премиерата за страната на продукцията. „Нова ТВ“ ще ви предложи сезон 1 всеки делничен ден от 12:30 до 13:30 часа на мястото на повторението на „Огнено сърце“.

Diema Family:
– От 5-ти юни започва първото повторение на турския сериал „Край или начало“ („Son“) – то ще е всеки петък от 09:30 до 11:30 (два епизода) и ще наследи повторното излъчване на „Щастливи заедно“. От 6-ти юни стартира още едно повторение на сериала. Така освен петъчните епизоди ще можете да гледате повторно излъчване и всяка събота и неделя от 08:20 до 09:30 часа.
– Продължаваме с друга любима на медиите у нас дата – 6-ти юни! Тогава започват повторения на индийския сериал „Малката булка“ (в оригинал: „Balika Vadhu“) от първи епизод и на „Перла“ (оригинално наименование „Gumus“). Индийския сериал ще върви всяка събота и неделя от 09:20 до 10:50 часа, а на турския хит ще можете да се насладите
пак в събота и неделя, но от 10:50 до 12:30 часа.

Източник: „Telenovellas News“

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s