Изявление на BG TV NEWS, по повод информация, разпространена от сайт за телевизионни новини

cropped-bg-tv-news-card-2014.png

По повод поредната изключително груба недвусмислена провокация от страна на автор в сайт за телевизионни новини към нашия сайт, чиито статии се „одобряват“ и който пише изключително непрофесионално, сме длъжни да съобщим следното: Лицето във въпросния сайт е цитирало следната информация от представител на FOX International Channels: „FIC не е предоставяла за разпространение подобна информация. Към момента посочените брандове се разпространяват единствено и само извън територията на Балканите. Прогнозите, цитирани от изданието, са негова интерпретация и не са базирани на официални данни, подадени от компанията“.

Уважаеми автор, чиито статии се „одобряват“, кой е казал, че тази информация е официална? Информацията на изображението, което сме получили, е от слайд на платформа за маркетингови проучвания. Написали сме, че това е все още ПРОУЧВАНЕ на FIC. Съвсем нормално е от компанията да отрекат подобно нещо, защото то не е предназначено за широката публика. Пакетът FOX+ може да бъде пуснат в България ЕВЕНТУАЛНО СЛЕД това проучване. Факт е, че такъв слайд има, факт е, че този файл се споделя много преди ние да го публикуваме в сайта, по форуми и други места. Това, което си направил, е да ни направиш мръсно и да ни дискредитираш, но няма да ти се получи. Ние пишем нашите статии с труд, с източници и с данни, а във въпросният сайт дори едно проучване не са направили. Нещо, различно от ПР съобщения, те нямат (освен няколко „туийта“ на месец), а нашите статии се пишат с много труд и време. Така че сами си правете изводите.

Екипът на BG TV NEWS съветва читателите да не се подвеждат по провокациите от въпросния сайт. И тъй като ни омръзна този сайт да ни мачка по изключително груб начин в последните месеци, а след като ние се защитим, неговите собственици да ни заплашват със съдебни процеси за клевета (!!!!), сега тук ще кажем защо се отделихме от въпросния сайт.

Отделихме се от въпросния сайт, защото авторът в него е изключително надменен, игнорира и напада всички останали редактори, включително реагира остро срещу добронамерените ни опити да поправим статиите с правописа му (!!!!), после ни прави мръсни номера, като трие наше съдържание. Опита се да подбуди собствениците на сайта, за които не лъжем, че бяха изключително добронамерени към нас в началото и нямахме никакви лоши отношения към тях, опита се да ги накара да ни изхвърлят от собствения ни форум (!!!!), когато се отделяхме, а преди това заграби името и рубриките ни, както и домейна. След това, осланяйки се на многото си читатели, които четат въпросния сайт само защото копи-пейства множество пи-ар съобщения (друга работа той няма, както и да пише мейли до същите PR-и, които са много доволни за копи-пейста, пардон, рекламата), напада наши партньори, защото са цитирали наша, а не негова информация. Заради същия човек още преди година ние получихме домейн, защото доказахме, че краде наше съдържание. Още веднъж благодарим на собствениците, че ни го осигуриха тогава, но този същия човек не спря да ни тъпче и тогава, и сега. И не ни интересува колко ще ни заплашвате със съдебни процеси – ние излязохме и си казахме всичко, защото повече няма да позволим да бъдем тъпкани по такъв начин.

ЕКИПЪТ НА BG TV NEWS

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s