LIC33 придоби 100% от BG TV Media Group

LIC33

От днес, 1 април 2015, най-добрият портал за телевизия и медии в България, BG TV News, има нов собственик. Водещата инвеститорска компания от Европа LIC33 придоби 100% от активите на BG TV Media Group, които включват портала BG TV News, форума BG TV Talk, CN BG Fans и Фейсбук страниците. Цената за продажбата на медийната група от до сегашните собственици е равна на -1 евро.

„За нас е чест, че ставаме част от такава голяма група, каквато е LIC33, която както вече знаете миналата седмица придоби други водещи медийни и телекомуникационни компании. В следващите седмици предстои реконструиране на бизнеса на BG TV Media, както и сливане на BG TV News с TV7, която също е част от сделката. Телевизията ще бъде преименувана на BG TV Channel, а BG TV News ще стане и водещият ТВ бранд на News7. Горди сме, и че можем да работим и с такива прозрачни специалисти като екипа на Виваком. Вече започнаха и промени в останалите ни звена. От днес фен сайтът CN BG Fans вече се казва Disney BG Fans. Една голяма и международна компания като Дисни от днес си има свое място в БГ интернет пространството, като сме горди да бъдем техен домакин.“, заяви The TV Boy, който от днес е Председател на Борда на директорите на новосформираната група. В Борда на директорите различни звена ще поемат и останалата част от екипа на сайта – Mr.D., BlooMac, Spike, Ace of Hearts и Iordan2000.

Новото ръководство на медиината група на BG TV Media и на LIC33 ще дадат пресконференция в метростанция Обеля утре, 2 април, от 02:00 часа!

2 отговора на “LIC33 придоби 100% от BG TV Media Group

    • Ми това ми беше първото нещо, което ми дойде на ум. 😀 Айде честит 1 април от екипа на BG TV NEWS!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s