Под прикритие – Зомби апокалипсис

ebasimaikata

След огромния успех на 4 сезон, днес официално бе обявено, че Под прикритие ще има още поне 5 сезона. Култовият сериал ще продължи още това лято, като се очаква към каста да се присъединят, освен много нови български звезди, така и световни светила в екшън жанра.

Продуцентите издадоха, че следващите два сезона ще бъдат заснети основно в Турция и Албания, а действието ще се завърти около нелегални канали за наркотици, трафик на хора и борба за власт и влияние на най-високите етажи в държавата. За целта са наети 46 преводача от турски и албански, както и няколко ориенталски танцьорки. Секс сцените на Иво Андонов, които са във всеки сезон, ще бъдат заменени от по-ефектни, включващи и секс с животни. От продукцията отново издадоха, че ще се завърнат основни образи, които липсват на зрителите. Обмисля се 10 или 11 сезон да бъдат с работно заглавие „Под прикритие Зомби апокалипсис”, а зрителите отново да могат да се насладят на любимците си Джаро, Косъма, Съни, Малкия Близнак, Гелето, Бояна, Зори и много, много други, геройски загинали в прайм тайма.

Advertisements

2 responses to “Под прикритие – Зомби апокалипсис

  1. Това миналата година май го бяха публикували Телеманиаците, ама без тази част за секс с животни. Нищо де, пак си е смешно, честит 1 април! 🙂

    • Това със секса със животни си е наше творение. 😀 Честит 1 април и на вас!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s