Новият индийски сериал тръгва със сменено име, още изненади от средата на април

Diema Family

„Diema Family“ отново успя да изненада зрителите си. Този път те се отказаха от обявения за наследник на „Клонинг“ индийски сериал „Как да назовем тази любов?“ и решиха да го заменят със „Сезони на любовта“. Турският хит, който в момента също се излъчва повторно в ефира на медията, вече ще завземе часовия пояс между 18 и 19 часа вместо досегашния си час на излъчване.

Стана ясно и, че от 11-ти ще има още две промени. Едната е новото разписание на „Голямата лъжа“. Неговото повторно излъчване вече ще бъде с 4 епизода между 08:30 и 12:30 в уикенда за сметка на поредното повторение на „1001 нощ“, което приключва. Освен това на същата дата, но 18 до 20 часа са първите четири половинчасови епизода на премиерния за България сериал „Пътеки към щастието“ (с други думи индийският сериал „Iss pyaar ko kya naam doon“). Това всъщност е споменатия в първия параграф индийски сериал „Как да назовем тази любов?“, но незнайно защо от родната медия са решили да променят наименованието му така и успяха да изненадат не само зрителите си, но и нас.

Другата новост е, че вече е ясен наследникът на „Триумф на любовта“. Напук на очакванията за премиерна продукция на „Телевиса“, това ще бъде повторение на сериала с Уилям Леви, Химена Наварете и Иван Санчес. „Бурята“ ще стартира на 15-ти април от 14 часа и също ще върви с по два епизода на ден.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s