Outdoor Channel през април 2015

outdoorchannel

Представяме ви акцентите на „Outdoor Channel“ за април 2015-та с помощта на Юлия Трайкова:

The Reluctant Outdoorsman (2015)
Всеки петък троен епизод от 3-ти април от 20:45

The reluctant outdoorsman

„The Reluctant Outdoorsman“ е филм за пътешествия без определен сценарий, който проследява подвизите на Дерек – чиновник на средна възраст без никакъв опит в общуването с природата. Нашият непохватен мързеливец винаги е живял сред цивилизацията на кафенетата „Старбъкс“и смартфоните, загубвайки всякаква връзка с вродените си инстинкти. Както ще видите, той не само се чувства неудобно сред природата, но и откровено я избягва. Филмът е изпълнен с многобройни и невероятни успехи и провали, но за съжаление на Дерек, това не е представление.

The Crush with Lee & Tiffany (2014)
Всеки вторник троен епизод от 7-ми април от 01:20

The crush with Lee and Tiffany

Любов към земята, Любов към лова. И любов на хората един към друг.„The Crush with Lee & Tiffany“ ще ви запознае с дома на Лакоски, с пътуванията и любовта, които се крият зад славната фасада на ловната индустрия. Заедно с двата си лабрадора и с подкрепата на своето семейство и приятели, като Блейк Шелтън, Миранда Ламбърт и Джеф Фоксуърти, Лий и Тифани са открили формулата на увлечението по най-големите и най-добрите ловни ексземпляри. Всичко започва като “любов от пръв поглед”, когато Лий и Тифани са домакини на Ловно риалити шоу, наречено„Gettin’ Close“, което се превръща в голям хит за зрителите и скоро заема първо място в класациите на Outdoor Channel. Независимо дали ги гледате в „Crush“ или имате добрия шанс да посетите някое от техните събития и да се срещнете лично с тях, Лий и Тифани Лакоски отстрелват най-добрите екземпляри и покоряват сърцата на всички поколения. Те са истинска находка и това е само началото. Останете с програмата!

Bill Dance Saltwater (2014)
Всеки понеделник троен епизод от 13-ти април от 18:15

Bill Dance Saltwater

Морският риболов бележи разцвет и Бил Данс представя своето образователно предаване на почитателите на този вид спорт в „Bill Dance Saltwater“. Крайбрежието, простиращо се от североизточния юг до архипелага южно от Флорида на запад до Златния бряг и Тексас гъмжи от рибни съкровища, достъпни за всички. Новият филм ще поведе зрителите от Монтаук, Лонг Айлънд, по следите на лефера в Южна Каролина до големите херинги в Кий Уест. Ще се търсят тропически риби в плитчините на Флорида, разновидности на сьомгата по Златния бряг и акули в Корпус Кристи. Можете да си представите какво ще бъде открито между тези точки. Във всеки епизод на Бил ще му партнира известен експерт по морски риболов – специалист в темата на предаването. Образователният формат на предаването ще даде възможност на зрителите да се запознаят с техниките, сезоните, стръвта и местата на морския риболов. Те ще научат всичко за отделните видове, защо и кога се намират по тези места и как могат да бъдат уловени.

Byron Velvick’s Guide Eyes (2014)
Всеки понеделник троен епизод от 13-ти април от 20:45

Byron Velvick's Guide Eyes

Невероятният въдичар от Bassmaster Elite и дългогодишен експерт по морски риболов Байрън Велвик представя най-добрите гурута по риболов в сладки и солени води. Байрън издирва тези “звездни” специалисти във всички райони на САЩ, Канада и Мексико, като обяснява защо те са най-добри измежду най-добрите. Как да ги открием и как да ги използваме… като при това се забавляваме така, както само Байрън умее! Наред с обилната информация, получена от тези хора, Велвик предлага забавление и предизвикателства. Във всеки епизод гурутата получават по една определена цел, която ги довежда до предела със своите предизвикателства.

Facts of Fishing with Dave Mercer (2014)
Всяка сряда троен епизод от 15-ти април от 18:15

Facts of Fishing with Dave Mercer

От време на време се случва по нещо, което променя статуквото– някое велико изобретение, за което хората се чудят как са могли да живеят без него. Електрическата крушка, автомобилът, телефонът, Интернет – все големи революции, които са променили света. „Facts of Fishing“ може би не е едно от най-великите изобретения, но то промени коренно начина, по който хората гледаха на филмите, посветени на риболова. До неговата поява повечето филми на тази тема бяха считани за отегчителни, монотонни, без тръпка. Кое прави „Facts of Fishing“ различен филм? Преди всичко това е водещият Дейв. Освен това, сериалът си поставя по-големи цели – да покаже това, което се случва във водата. Нека си признаем, когато се връщаме към рибарските си спомени, кои истории извикват най-широка усмивка на лицата ни? Дали тази за най-голямата риба, която сме уловили или разказът за случилото се във водата? „Facts of Fishing“ показва пълната картина на екшъна в реално време, заснет в течение на деня, давайки възможност на зрителите да видят колко пъти Дейв е хвърлил въдицата, откога ходи на лов за риба, колко риба е уловил или не е уловил,описвайки педантично абсолютно всичко, което се случва!

Bow Madness (2014)
Всеки вторник троен епизод от 28-ми април от 19:30

Bow Madness

С група като тази… най-добре да умеете да правите нещо! Защото става така, че техният талант причинява бъркотия с возените на буксир оръжия с висока точност! Бъдете с нас докато екипът ни от отшелници триумфира от хълмовете на Аржентина до пясъците на Аризона! В сезон, пълен с ловни експедиции за едър дивеч из цяла Северна Америка това може да се окаже най-подходящото време за лов на класни екземпляри! От американски лосове до елени, от мечки до издаващи тръбни звуци лосове-самци и всичко между тях, „Bow Madness“ показва в какво се изразява еволюцията на ловджийското ДНК! Грабвайте оръжията си и се пригответе за бясно каране…. в СТИЛ Bow Madness!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s