JimJam през април 2015

jimjam04

Представяме ви акцентите на JimJam за април 2015-та година, благодарение на Юлия Трайкова:

ПРЕМИЕРА: Аги Баги
Всеки делничен ден в 10:50, 19:47, 23:25
Уикендите в 19:47, 23:25

Agi Bagi

Някъде далече, много далече в открития космос има една малка планета. Тя се нарича Аги Баги, тъй като има две половини – Аги и Баги. Двете половини на тази прекрасна малка планета са населени от две племена, наречени агинги и багинги, всяко от които се грижи усърдно за местните растения и животни, отнасяйки се с уважение към природата от своята половина на планетата. Без да си дават сметка за това, двете племена полагат съвместни усилия за запазване на общата екосистема на Аги Баги. На планетата живее и едно пакостливо и малко шантаво създание, наречено Бъмбли. Бъмбли живее в малка дупка в земята и може да причини много неприятности с алчността и номерата си. Хубавото е, че агингите и багингите работят съвместно за възстановяване на хармонията на малката планета.

Приказен свят: Малечко Палечко среща Палечка
Събота, 4-ти, в 11:00 and 18:00

malechko-palechko-sreshta-palechka

Елате във вълнуващото анимирано царство на палавите феи, злите принцове и двете мънички човечета, участващи в голямо приключение! Добросърдечната малка Палечка властва над населяваното от същества царство на Голямата ливада, докато злият Принц Медуин егоистично унищожава ливадата, за да си построи огромен замък! Дали Палечко Том и Палечка ще успеят да спасят ливадата с общите си усилия и с помощта на забавните си приятелки – феите и животните – техни съюзници?

Приказен свят: Тримата мускетари
Неделя, 5ти, и събота, 11ти, в 11:00 и 18:00

Trimata musketari

Един за всички и всички за един е лозунгът на д’Артанян и неговите приятели Атос, Портос и Арамис, които се сражават в „Тримата мускетари“, за да изчистят името на кралицата и да спасят Франция от злия кардинал Ришельо.

Приказен свят: Легенда за Атлантида
Неделя, 12ти, и събота, 18ти, от 11:00 и 18:00

Legenda za Atlantida

Това е приказка за загубения град на атлантите, за приказната му мощ и преждевременна гибел. Принцеса Елан от Атлантида се влюбва в красивия обикновен ‘пришълец’ Тера. Когато майка й – кралица Марин, умира от ръката на злия магьосник Билайл, Елан трябва да спаси жителите на града от унищожение като освободи четирите кристала на въздуха, водата, земята и огъня.

Приказен свят: Принцеса Анастасия
Неделя, 19-ти и събота, 25-ти от 11:00 и 18:00

Princesa Anastasia

За принцеса Анастасия животът е вълшебна приказка с кралски палати и приказни богатства. Но, прекрасният й живот се променя завинаги, когато злият Распутин сваля от трона баща й – могъщия цар Николай, след което Анастасия тръгва на път към вълнуващо ново приключение, в което ще открие нов живот и истинската любов.

Приказен свят: Аладин
Неделя, 26-ти от 11:00 и 18:00

Aladin

Тръгнете на вълшебно пътешествие – удоволствие за цялото ви семейство, в това екзотично приключение, което ще покори въображението на деца и родители и чието гледане никога не омръзва. С помощта на верния джин от лампата Аладин ухажва красивата дъщеря на султана – принцеса Лейла, като построява приказен палат. Но, тогава злият Хасим открадва лампата заедно с принцесата.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s