History Channel през април 2015

historychannel

Здравейте, това са акцентите на „History Channel“ за април 2015-та, предоставени ни от Юлия Трайкова:

ВОЙНА ЗА ДОСТАВКИ
6-ти сезон. Всеки вторник, от 28 април, 23:00 ч.

Voina-za-dostavki

“Война за доставки” представя ежедневието на няколко независими превозвачи, открили, че могат да печелят много, доставяйки неща, за каквито обичайните спедитори не биха се съгласили никога. Всеки епизод на поредицата представя аспекти от подвластния на жестока конкуренция свят на тези превозвачи, съревноваващи се ежедневно за шанса за транспортиране на непревозимото. Никой товар не е твърде голям за тези професионалисти – било то новаци или изпечени ветерани. Марк, Джарет, Дженифър, Рой и любимата му котка Мъфи се завръщат заедно с новите герои Крис и Роби. Крис е сред най-уникалните превозвачи и предимството при него е свързано с камиона му, задвижван от гориво на базата на използвано растително олио – система, разработена от самия него. Докато той е по пътищата, неговата приятелка и бизнес партньорка Роби резервира товари и подготвя маршрути, като същевременно се грижи за сина си Картър. Но нека младостта им не ви заблуждава – тази двойка от Южна Каролина успешно се справя не само с родителските задачи, но и с бизнеса, а освен това се грижи и за голдън ретривъра Джикс, постоянен спътник при пътуванията.

ДЪРВОСЕКАЧИ
7-ми сезон. Всяка неделя, от 10:00 ч.

Dyrvosekachi

“Дървосекачи” се завръща със своя нов сезон. Работата на тези хора в отдалечените дървосекачески лагери на северозападното Тихоокеанско крайбрежие се смята за най-опасната в Северна Америка. Дали ще са отделни,
действащи самостоятелно с триони и брадви дървосекачи или мощни мегафирми, днешната дървообработваща промишленост е смесица от древни традиции и съвременни технологии. Опасността дебне ежечасно нашите герои, докато всеки ден рискуват всичко в стремежа си да се сдобият с дървесина. Не всички от тях оцеляват, но успелите получават почетно място в редиците на истинските Дървосекачи.

Също през този месец
ВЕЛИКДЕНСКИ МАРАТОН
Всеки делничен ден от 3-6 април, 10:00 ч.-19:00 ч.

Velikdenski maraton

Всеки ден HISTORY® ще представя епизоди от най-популярните поредици: “Война за доставки”, “Реставратори”, “На лов за автомобили”, “Спецове в Заложната къща” и “Спецове в Заложната къща: Южна Африка”. Във “Война за доставки” – поредица за издирване на ценни находки, представяща интересни личности, участващите в търговете се отправят към складови клетки, разполагайки с една-единствена възможност да преценят дали съдържат богатства или непотребни неща. В “Реставратори” ще видим Рик Дейл, един от най-известните експерти в “Спецове в заложната къща”, да заменя, купува и преобразува исторически предмети. Във “Война за доставки” ще гледаме как Дани Кокър – Графа, истинска легенда в Лас Вегас, намира, възстановява и персонализира класически автомобили и мотоциклети, след което ги продава с печалба. HISTORY също така гостува на заложната къща “Злато и сребро” в Лас Вегас в хитовата поредица “Спецове в заложната къща”, където три поколения от семейство Харисън използват придобитите умения и остър поглед за внимателна преценка на ценността на различни предмети, донасяни от разнородни клиенти – от такива с неясно предназначение до вещи с наистина историческа стойност.

АМЕРИКАНСКИ АНТИКВАРИ
6-ти сезон. Всеки петък, от 22:00 ч.

Amerikanski antikvari

В малките градчета и край черните пътища на Америка има изумителни съкровища, които чакат да бъдат открити – ценни реликви, скрити в купчини с боклуци, заровени в хамбари или захвърлени в гаражи. Нужни са изключителни експерти за откриването на тези изгубени артефакти и за това покритите с ръжда вещи да се превърнат в ценни придобивки. “Американски антиквари” проследява двама от най-умелите в тази сфера – Майк Уолф, собственик на “Антична археология”, и бизнес партньора му Франк Фриц, докато двамата търсят неща, представляващи историческа, колекционерска или популярна ценност, но пренебрегнати от притежателите им. Междувременно Майк и Франк се срещат с хора, чиито лични истории разкриват интересни подробности от американския начин на живот и история.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s