Crime & Investigation Network през април 2015

Crime & Investigation Network

Представяме ви акцентите на „Crime & Investigation Network“ за месец април 2015-та с благодарности към Юлия Трайкова:

ПРИЗРАКЪТ, ОБЛАДАЛ ДЕТЕТО МИ
2-ри сезон. Всяка сряда, от 15 април, 00:00 ч.

Prizrakyt, obladal deteto mi

Как ще реагирате, ако установите, че детето ви си спомня за свое предишно съществуване и смърт в минал живот? Поредицата продължава да представя варианти на най-съкровената тайна за всеки родител: това, че детето им е прероден преди живял човек, умрял по жесток начин и върнал се на Земята в ново съществуване. Деца на различна възраст твърдят, че си спомнят свой предишен живот – това са доста често срещани истории и стотици от тях са били научно потвърдени, проучени и изследвани още от 50-те г. навред по света. “Призракът, обладал детето ми” представя подобни истории – често пъти
необясними и смущаващи – за деца с истински спомени и съвсем реални преживявания… принадлежащи на другиго.

ДЕЦА УБИЙЦИ – СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ

Всеки понеделник, от 13 април, 23:00 ч.

Deca ubiici

“Деца убийци” представя подробен профил на деца, които убиват. Какво кара тези млади хора да извършват убийства? Отделните епизоди представят престъпления от омраза, обреди за приемане в банда, убийства на роднини и окултни церемонии, анализирайки различните мотиви и методи на убийство от страна на тийнейджъри. С помощта на показанията на разследващи полицаи,
както и на близки на невръстните престъпници, поредицата изследва специфичните характеристики на тези криминални деяния и представя подробна картина на детето в центъра на съответната история.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ: НАЙ-СТРАШНОТО ТАБУ
Всеки петък, от 3 април, 23:00 ч.

Velikobritania: nai-strashnoto tabu

“Великобритания: Най-страшното табу” е разтърсваща криминална поредица по истински случки, представяща някои от най-отвратителните семейни престъпления. Никой не е защитен от ужасяващите прояви – било то кръвосмешение, изнасилване, разбиване живота на дете или убийство. Предстои ни да съпреживеем най-страховитите кошмари на всеки дом, разказани от очевидци – приятели и близки, оказали се в центъра на невъобразими и незабравими събития. Поредицата продължава с историята на 17-годишната Кели-Ан Бейтс, измъчвана по ужасяващ начин и убита от приятеля си от три години, 49-годишния Джеймс Патърсън Смит.

ПЪРВИТЕ 48 ЧАСА

Всеки четвъртък, от 00:00 ч.

Purvite 48 chasa

В медицината го наричат “критичния час”, а при криминалните разследвания това са “първите 48 часа”. Който и следовател да попитате, ще ви каже, че ако не установят улика, не определят заподозрян или не извършат арест в рамките на първите 48 часа, шансът им да разрешат случая намалява наполовина. Във визуален стил, който напомня повече тв драма, отколкото риалити шоу, поредицата представя следователи от “Убийства” през тези първи критични часове, докато се надпреварват с времето в разследването на престъпления. Поредицата представя различни следователи от няколко подбрани екипа от “Убийства”, докато работят по сензационни случаи, при които 48-те часа изтичат неумолимо.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s