Diva през април 2015

diva

Представяме ви акцентите на „Diva“ за месец април 2015-та с помощта на Юлия Трайкова:

ХАВАЙ 5-0 (HAWAII 5.0) – СЕЗОН 4
Двоен епизод всеки понеделник в 21:00 от 20-ти април

Hawaii 5.0.

Започващ оттам, където завърши сезон 3, в началото на сезон 4 Пет-0 се оказват в рискована безизходна ситуация, породена от терористи от Националното освободително движение (НОД). Когато терористите заплашват, че ще започнат да убиват заложниците, сред които има техен приятел, на Макгарет ще му се наложи да предприеме рисковано действие, за да обърне хода на нещата и да попречи на злодеите да избягат. Но, НОД не е единствената заплаха. Oказва се, че членове на якудза се намират в опасна близост до защитена територия… освен това, възниква въпросът за връзката с тайно общество на двойка, открита мъртва в плувен басейн.

ПРЕСЛЕДВАЧ (STALKER) – СЕЗОН 1
Всяка сряда в 21:00

Presledvach

Този месец детективите от Звеното за оценка на опасността от полицейския участък на Лос Анжелис са изправени пред нова серия от случаи на преследване, сред които има и такъв, при който се е стигнало до две жертви. Но, между случаите липсва очевидна връзка! Каква е връзката, която никой не забелязва и дали тя ще бъде открита навреме, за да се предотвратят нови нападения? Освен това, когато отчуждената съпруга на знаменит спортист, готвеща се да публикува книга с разкрития, става жертва на нападение, извършителят изглежда очевиден, но случаят се оказва по-сложен.

ДОБРАТА СЪПРУГА (THE GOOD WIFE) – СЕЗОН 6
Всяка неделя в 21:00

Dobrata sapruga

Продължаващият изключително успешен сезон 6 на „Добрата съпруга“ наближава кулминационната си точка, когато трудностите, породени от деликатното балансиращо действие на Алиша Флорик, започват да й създават проблеми. Когато успешната й юридическа кариера влиза в конфликт с все по-сложните проблеми в личния и семейния й живот, става все по-трудно да се удържи положението на двата фронта. Този месец ще видим Алиша в двубой със съперника й Франк Прейди (звездата от „Frasier“ Дейвид Хайд Пиърс) по време на извънредно важна кампания. Освен това, й предстои интервю, което може или да й открие големи възможности, или да я съсипе.

ЗАБРАВЕНИ ДОСИЕТА (COLD CASE) – СЕЗОН 6
Всеки четвъртък в 21:00

Zabraveni dosieta

През 2007 година механикът Ед Дубински печели голяма сума от лотарията, но в своята неразумност се забърква с лоша компания. Дали забелязаното сега движение по банковите му сметки ще помогне на Лили и екипът й да хвърлят нова светлина върху съдбата на Ед? Освен това, смъртта на една журналистка прилича на опит да й бъде запушена устата от големи бизнес интереси, а провалената защита на един свидетел ще има последици върху следващо поколение.

ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА (THE VAMPIRE DIARIES) – СЕЗОН 2
Двойни епизоди всеки понеделник в 21:00. Край на сезона на 13-ти април

Dnevnicite na vampira

Наближава пълнолуние, а с него – и кулминацията на последните събития в Мистик Фолс. Клаус подготвя нов ход, а разногласията на Стефан и Деймън за това как най-добре да защитят Елена, се увеличават, въпреки че тя също има някакви идеи, сред които – съюз, който и двамата не одобряват! На фона на реминисценцията от 15-ти век, разкриваща историята на проклятието на лунния камък, настоящето изисква да се направят жертви. И, независимо от добрите намерения, един от защитниците на града е на път да направи ужасна грешка.

БИБЛИОТЕКАРИТЕ (THE LIBRARIANS) – СЕЗОН 1
Понеделник, 13-ти, в 09:00

Bibliotekarite

Ако все още не сте гледали вълнуващия сериал за окултни приключения или просто желаете да разтоварите напрежението, това е подходящият ден с маратонската програма от десет епизода. Зад кулисите на съвременния свят наднича тайно общество, решено да държи свръхестественото под контрол; след предприетото спрямо него действие, то е принудено набързо да прибегне до най-новите си попълнения. Дали този зле подбран екип от новаци ще успее да се справи с минотавъра, с нападението върху дядо Коледа и с майката на всички къщи, обитавани от духове?

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s