CBS Reality през април 2015

cbsreality

Представяме ви акцентите на „CBS Reality“ за месец април 2015-та година (с благодарности към Юлия Трайкова):

ДА ХВАНЕШ УБИЕЦ (Сезон 1)
сяка делнична вечер в 22:50 и 02:40 от 1-ви до 10-ти април с повторение през уикендите в 00:30

Da hvanesh ubiec

„Да хванеш убиец“ е истински криминален сериал, който проследява дейността на професор/детектив Майк Арнтфийлд и група специалисти по гражданско право в разследването на неразрешени случаи на убийства в областта на Торонто. Във всеки епизод тези будни хора ще се посветят на едно ужасно престъпление. Предвождана от Арнтфийлд, всеотдайната група ще търси нови улики и ще използва съвременни технологии за намирането на доказателства, които могат да помогнат на първоначалния екип от разследващи полицаи да приключат случая. Екипът работи в тясно сътрудничество със семействата и/или приятелите на жертвата, които смятат, че има още какво да се направи, за да получат справедливост обичаните от тях хора. Завладяващ, емоционален и вдъхновяващ, „Да хванеш убиец“ разкрива възможностите, които всички ние притежаваме, за да помогнем да се облекчи болката на един непознат.

НЕ БЯХ АЗ! (Сезон 1)
Всяка делнична вечер в 22:50 и 02:40 от 13-ти до 21-ви април с повторение през уикендите в 22:50

Ne biah az

„Не бях аз!“ е сериал, който разказва непознатата история на несправедливите присъди, по една разтърсваща история във всеки епизод. За първи път телевизията прониква в тъмната страна на системата, която осъжда хиляди невинни хора. „Не бях аз!“ отива по-далече от разследванията, за да разкрие мъчителните лични истории на несправедливо осъдените и дългочаканото избавление. Това са историите на невинни хора, попаднали в кошмар, които след своята реабилитация трябва да се опитат да съберат живота си, разпилян на късчета през годините, прекарани в затвора. Като червена нишка през всеки епизод преминава отчаяното търсене на истинския извършител на престъплението.

КОШМАРНИ СЪСЕДИ (Сезон 1)
Всяка делнична вечер в 22:50 и 02:40 от 22-ти до 29-ви април с повторение през уикендите в 21:10 и 01:20

Koshmarni sysedi

Всяка година във Великобритания постъпват шест милиона оплаквания от кошмарни съседи. „Кошмарни съседи“ изследва най-крайните и необикновени съседски спорове, разкривайки облика на най-големите нарушители в един завладяващ портрет на съвременна Великобритания. Повечето хора са имали инцидентни проблеми с шумни кучета, шумни тържества и домашни кавги, но когато живеете с кошмарни съседи, тези дребни дразнители могат да се превърнат в част от ежедневието ви в продължение на дълги години. Но как да сложите край на този кошмар? В хода на разкриването на травмиращите, шокиращи, смешни и понякога странни преживявания на жертвите на кошмарни съседи, вижте как те се опитват да уловят нарушителите в крачка и да заснемат техните действия.

ОЩЕ ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ:

ИСТОРИИ ЗА ОСИНОВЯВАНИЯ (Сезон 2)
Всеки делничен ден ДВОЕН ЕПИЗОД в 07:00, 10:45 и 17:50 от 10-ти април с продължение следващия месец и повторение накуп през уикендите в 11:10

БОГАТА БУЛКА, БЕДНА БУЛКА (Сезон 5)
Всеки делничен ден в 07:50, 14:05 е 19:05 от 17-ти април с продължение следващия месец и повторение накуп през уикендите в 17:00

48 ЧАСА (Сезон 20)
Всяка делнична вечер в 22:50 и 02:40 от 17-ти април с продължение следващия месец и повторение през уикендите в 23:40

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s