„TV 7“ оцеля!

7 Media group

Новината на деня е, че „TV7“ оцеля! Макар и в трудно положение, каналите още се излъчват. Според информацията ни служителите на медията са получили възнагражденията си и така планираната стачка не се е състояла, а каналите не прекъснаха своето излъчване. От медията публикуваха и прессъобщение, според което те подготвят доста изненади за своите зрители. Ето го и текста на същото:

Във връзка с публикации в някои медии, че „в понеделник TV7 спира“, бихме искали да направим следното опровержение:

Факт е, че TV7 не спря, както ни убеждаваха колеги. Намеренията на ръководството на телевизията са коренно различни от закриване на медията.

Както знаете, групата канали TV7/NEWS7/SUPER7 премина през доста труден период. В момента, както и нашите зрители отбелязват, TV7 и NEWS7 са двете най-свободни и обективни национални медии. Всички телевизионни специалисти от трите канала, както и ръководството на медиите ежедневно доказват своя професионализъм, отдаденост на журналистическата професия и своя обществен дълг.

Подобни публикации като гореспоменатите не са в полза нито на обществения интерес, нито на зрителите, нито на журналистическата общност. Работата на колеги с непотвърдени слухове подвежда аудиторията, създава инсинуации и интерпретации, които са далеч от истината.

„В момента приоритет ни е новата програмна схема на телевизиите. Подготвяме доста изненади за нашите зрители. Новият телевизионен сезон ще бъде повече от интересен“, заяви изпълнителният директор на медиите Кирил Благоев.

Advertisements

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s