„TV 7“ оцеля!

7 Media group

Новината на деня е, че „TV7“ оцеля! Макар и в трудно положение, каналите още се излъчват. Според информацията ни служителите на медията са получили възнагражденията си и така планираната стачка не се е състояла, а каналите не прекъснаха своето излъчване. От медията публикуваха и прессъобщение, според което те подготвят доста изненади за своите зрители. Ето го и текста на същото:

Във връзка с публикации в някои медии, че „в понеделник TV7 спира“, бихме искали да направим следното опровержение:

Факт е, че TV7 не спря, както ни убеждаваха колеги. Намеренията на ръководството на телевизията са коренно различни от закриване на медията.

Както знаете, групата канали TV7/NEWS7/SUPER7 премина през доста труден период. В момента, както и нашите зрители отбелязват, TV7 и NEWS7 са двете най-свободни и обективни национални медии. Всички телевизионни специалисти от трите канала, както и ръководството на медиите ежедневно доказват своя професионализъм, отдаденост на журналистическата професия и своя обществен дълг.

Подобни публикации като гореспоменатите не са в полза нито на обществения интерес, нито на зрителите, нито на журналистическата общност. Работата на колеги с непотвърдени слухове подвежда аудиторията, създава инсинуации и интерпретации, които са далеч от истината.

„В момента приоритет ни е новата програмна схема на телевизиите. Подготвяме доста изненади за нашите зрители. Новият телевизионен сезон ще бъде повече от интересен“, заяви изпълнителният директор на медиите Кирил Благоев.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s