History Channel през март 2015

historychannel

Здравейте, това са акцентите на „History Channel“ за март 2015-та, предоставени ни от Юлия Трайкова:

Проклятието на остров Оук (Нов сезон)
2-ри сезон. Всяка сряда, от 11-ти март, 22:00 ч.

Proklyatieto na ostrov ouk

Край брега на Нова Скотия се намира малък остров – истинска загадка. През 18. в. хората забелязвали там странни светлини през нощта. Човекът, изпратен да ги разследва, обаче изчезнал. Откритието дава началото на проучвания, продължаващи и до днес. След като научават, че преди 2500 години на остров Оук е било заровено съкровище с библейски пропорции, във втори сезон на поредицата братята Рик и Марти Лагина се завръщат на остров Оук, за да търсят доказателства в подкрепа на това твърдение, като същевременно издирват мястото на първоначалната Яма с парите. Вероятно са попаднали на нея, но ги очакват трудности. Съществува древно поверие, според което “Седмина ще умрат, преди съкровището да бъде намерено.” Братята Лагина добре знаят, че досега загиналите са… шестима.

Надпревара за находки (Нов сезон)
7-ми сезон. Всеки вторник, от 17-ти март, 21:00 ч.

Nadprevara za nahodki

Във всеки епизод на “Надпревара за находки” е представена отделна история, в която нашите опортюнистични герои се отправят към складове и наддават за изоставени вещи с надежда да се сдобият с богатство. Търговете със складови клетки са най- новият, голям и неизползван досега източник на скрити съкровища и докато собственикът на складовата зона прерязва катинара на неизползван склад за първи път, участниците в търга чакат нетърпеливо голямата изненада зад вратата. Купувачите са най-различни – някои са двадесетинагодишни, готови да кажат и направят какво ли не, други са съпружески двойки в търсене на бърза печалба, но всички са настроени на драматична вълна. Търгът води един от най-преуспелите и велики аукционери в страната, а цялата атмосфера е крайно напрегната. Започва наддаването, но какви суми са готови да дадат участниците? Предстои ни да видим и шокиращото завръщане на Магната – Дейв Хестър, а също така и как Джаръд и Бранди изкарват печалба от незначителни източници.

Реставратори (Нов сезон)
7-ми сезон. Всеки четвъртък, от 5-ти март, 22:00 ч.

Restavratori

Рик е собственик на работилницата “Реставрациите на Рик” в Лас Вегас. Това е семейна фирма, която издирва, възстановява и обновява интересни вещи – от кадилаци до машини за кока-кола. Рик е като разказвач, но ползващ инструменти вместо писалка, готов да сподели във всеки от 30-минутните епизоди защо и кога отделни предмети са били изобретени, кой ги използва и по какъв начин поправката или промяната им променят тяхната стойност. Предстои да видим как Рик възстановява велосипед “Роудмастър” от 1976 г., принадлежал на Ивъл Книвъл – младши, игра по хокей на маса от 50-те г. и колекционерска аркадна игра “Пънч-аут”. В работилницата се появява и жива легенда – илюзионистът Дейвид Копърфилд, с молба да му реставрират два експоната от неговата музейна фокусническа колекция.

Спецове в Заложната къща: Южна Африка (нова поредица)
Всеки понеделник от 22:00 ч.

Specove v zalojnata kushta

Действието в “Спецове в заложната къща: Южна Африка” се развива в Йоханесбург, Града на златото, и по-конкретно в заложната къща “Каш Ин”, където собственикът Рой Перец, партньорите му Итън и Лайъл, и помощниците Ирен и Соли се срещат с всякакъв сорт клиенти, дошли да заложат или продадат какви ли не вещи – някои крайно необичайни, други – неочаквани, трети – направо смешни. Богатата и разнообразна култура на Южна Африка е истинска съкровищница от изумителни артефакти от миналото и настоящето – от мускулни коли до военни предмети, пристигащи ежедневно в заложната къща. Дали ще е древен ловен комплект на племената койсан, монета от Бурската война или понтиак “Файърбърд”, всичко си има история, но и съответна стойност. Рой и екипът му се пазарят с клиентите за най-добрата цена, като в това им помагат експерти по антики и поп култура. В задната стаичка ще станем свидетели на щуротиите и шегите на екипа на заложната къща, а това, в съчетание с историите, свързани с разнообразните артефакти, гради вълнуваща и забавна картина на скритите съкровища на една нация. Със “Спецове в заложната къща: Южна Африка” можем да гарантираме само едно: очаквайте най-неочакваното!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s