CBS Drama през март 2015

cbsdrama

Здравейте, тук можете да видите акцентите на „CBS Drama“ за месец март 2015-та година:

Защитниците (The Defenders, 2011) (Сезон 1)
Всеки делничен ден в 19:30 и 23:40 и в съботния омнибус в 17:50. Начало – 2-ри март.

Zashtitnicite

„Защитниците“е комедийна драма за двама колоритни адвокати на защитата от Лас Вегас, които не жалят силите си, когато се налага да представляват клиентите си. Ник и Пийт са местните момчета за заплетени случаи с разнообразен набор от клиенти, които продължават да се надяват да спечелят своя джакпот. Шефове на юридическата фирма „Морели енд Качмарек“ са Ник Морели (Джеймс Белуши) – честен, напорист адвокат, който представлява клиентите си по най-добрия начин, на който е способен, независимо от това за колко голям или дребен случай става дума; и неговият съдружник Пийт Качмарек (Джери О’Конъл), чиято страст към правото е сравнима само с любовта му към бързите коли, красивите жени и скъпите дрехи. Към разрастващата се юридическа практика на фирмата се присъединява новата им сътрудничка Лайза Тайлър (Джърний Смолет-Бел) – амбициозна млада адвокатка, която е решена да загърби миналото си на танцьорка на екзотични танци; и младата асистентка Зоуи (Таня Фишер) – енергична и сладка наивна млада жена, която иска да угоди на всички. Правната кариера на съдружниците е огряна от късмета и те са напълно задоволени в личния си живот. Докато Пийт е зает да кръстосва Вегас в търсене на поредното си романтично завоевание, Ник се е посветил на задачата да закърпи разбития си брак и да продължи да бъде фактор в живота на малкия си син. Независимо от тежестта на престъплението, Ник и Пийт са решени да докажат, че когато залогът е висок, те са готови да заложат всичко заради клиентите, които защитават в Син Сити.

Остават 12 часа (12 Hours to Live, 2006)
Събота, 21-ви март, в 22:00

Ostavat 12 chasa

18-годишната Ейми е отвлечена от умопомрачен убиец. Придвижвайки се с един SUV, двамата кръстосват черните провинциални пътища, в опит да избягат от полицията. При зареждане на една бензиностанция Ейми вижда отблизо какво се случва, когато се противопоставиш на убиец. Служителят на бензиностанцията е застрелян пред очите й. Положението на Ейми се усложнява допълнително от факта, че тя е диабетичка. Ейми съзнава, че шансовете й за оцеляване намаляват с всеки изминал час. Ако не получи инсулиновата си инжекция през следващите няколко часа, тя ще изпадне в кома и ще умре. Междувременно, ФБР е по петите им. Разследването се води от всеотдайната 28-годишна агентка на ФБР Мегън Сондърс – жената, чийто партньор (и любим) е загинал от ръката на същия нападател при неуспешен банков обир. Кошмарът, съпровождащ Меган непрекъснато след този случай е, че тя се е поколебала да натисне спусъка, за разлика от банковия обирджия. Сега Меган прави всичко възможно, за да си разчисти сметките с него. С участието на Айъни Скай и Кевин Дюран.

Престъпно намерение (Criminal Intent, 2005)
Неделя, 22-ри март, в 22:00

Prestupno namerenie

Богатият банкер Девън Мейджър, обвинен в убийството на бившата си съпруга, се обръща с молба към Сюзън Грейс – адвокатката по бракоразводни дела, представлявала навремето жена му, да поеме защитата му. Изумената Сюзън заявява на Девън, че няма да направи това, ако не е сигурна в невинността му. След като преглежда доказателствата заедно с Областния прокурор Кирстен Сьоренсен, Сюзън се убеждава, че Девън не е извършителят и се съгласява да го представлява. Марк Феърфийлд – агент на Държавната хазна на САЩ, оказва натиск върху Кирстен да снеме обвиненията срещу Девън. Но, в последния момент Кирстен и Марк откриват съществена улика… С участието на Ванеса Ейнджъл, Себастиан Спенс, Линда Пърл.

Пленителни сърца (Captive Hearts, 2005)
Събота, 28-ми март, в 22:05

Plenitelni sarca

Изпълнителният директор Лари Сьоренсон, нает неотдавна от базирана в САЩ многонационална финансова компания, е отвлечен по тайнствен начин. Похитителите изпращат видео с исканията си директно на съпругата му Елизабет. Исканията са отправени от терористи, които настояват компанията да прекрати всички операции с Европа, в противен случай Лари ще бъде екзекутиран след 12 часа. Но, независимият полицейски служител, детектив Келсоу, има своите подозрения. В тясно сътрудничество с Елизабет той установява, че отвличането е част от добре обмислен план за манипулиране на капитала на компанията, пране на мръсни пари и даване възможност на мафията да погълне многонационалната компания. Докато се опитват да освободят Лари, между детектив Келсоу и Елизабет пламва любов. Но тъй като срокът, определен за Лари, изтича, двамата трябва да се борят да загърбят взаимните си чувства, за да разобличат престъпния заговор. С участието на Трейси Голд и Робин Гивънс.

Кафене „Последен шанс“ (Last Chance Cafe, 2006)
Неделя, 29-ти март, в 22:05

Kafene posleden shans

След като открива доказателства, че пастрокът й е бил убит от кръг от корумпирани ченгета и съдии, сред които бившият й съпруг – областен прокурор, една млада жена е принудена да бяга с дъщеря си и да се скрие в малко земеделско градче, където се влюбва в местен собственик на ранчо, независимо от страховете си и опасността, която я преследва. С участието на Кевин Сорбо, Кейт Върнън, Джон Новак и Джесика Амли.

Още през този месец:

Полицейска жилка (Blue Bloods, 2010) (Сезон 2)
Всеки делничен ден в 21:10, с повторение в 14:30 на следващия ден. Начало – 4-ти март

„Полицейска жилка“ е вдъхновяваща и реалистична полицейска драма, създадена от продуцентите на широко известния филм „The Sopranos“. Тя ни запознава отблизо с ежедневието на едно семейство, чиято работа е да разрешава случаи на престъпления, вместо да ги извършва, като проследява личните и професионалните взаимоотношения на неговите членове..

Невероятен късмет (Outrageous Fortune, 2005) (Сезон 3)
Всеки делничен ден в 22:00, с повторение в 00:35 и в съботния омнибус в 23:40. Сезон 3 започва на 2-ри март.

„Невероятен късмет“ е семейна комедийна драма за неправилни хора, които се опитват да вършат правилни неща, без да очакват скорошна или богата отплата.

Сънсет Бийч (Sunset Beach, 1996) (Сезон 1 продължава)
Всеки делничен ден в 18:40, с повторение в 13:40 на следващия ден

Нереалното крайбрежно общество от „Сънсет Бийч“ служи като уникален декор за интригата, мистерията и любовта, с които е пропит животът на разнообразните му жители.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s