Outdoor Channel през март 2015

outdoorchannel

„Outdoor Channel“ ви води по света, споделяйки несравними приключения и преживявания през очите на изтъкнати специалисти на спортовете и приключенията сред природата и световно известни знаменитости. Бъдете с канала, който е съпричастен към опазването на природата, за да споделите вълнението от страхотните преживявания, предназначени както за активните, така и за пасивните почитатели на тези спортове.

Driven with Pat & Nicole (2014)
Всеки вторник троен епизод от 3-ти март от 20:45 нататък

driven-with-pat-nicole

Всяка година филмът „Driven with Pat & Nicole“ си поставя целта да създава качествена телевизия, посветена на лова, и да заснеме най-добрите филми в условията на честна ловна надпревара. Ловът е движещата сила за Пат и Никол и това е очевидно във всяка минута от всеки наситен с екшън епизод. Останалите членове на телевизионния екип са Чад Нолти, Стив Сноу, Деник Уилиамс, Марк Уимпи, Майк Джанки, Уейд Кристофърсън и Пол Бразил.

Fight To Survive (2014)

Всеки петък троен епизод от 6-ти март от 20:45 нататък

Midway USA's Choose Your Weapon

„Fight To Survive“ показва вдъхновяващите действителни истории на любители на природата, които са срещали очи в очи смъртта в пустошта и са оцелели, за да разкажат преживяното. Един от оцелелите – авантюристът и писателят Крейг Де Мартино открива сериала със собствената си история. Падането му от 30-метрова гранитна скала в Колорадо му е струвало единия крак и почти живота, но, то не е обуздало страстта му към природата. През 2006 година той става първият човек с ампутиран крайник, покорил в свободно катерене близо 3-километровата фасада на Ел Капитан в парка Йосемайт само за ден. Сега Крейг води „Fight To Survive“, пътувайки, за да се срещне с други оцелели и да чуе техните истории. Всяка седмица Крейг отвежда поредния оцелял до неговото съдбоносно място, където той описва борбата си за оцеляване. Този нов сериал отвежда зрителите директно до някои от най-величествените и опасни места в Северна Америка. От вълнуващото приключение до вдъхновяващото избавление, тези истории ще напомнят на всички ни, че вярата, решимостта и човешкият дух са способни на всичко, когато са впрегнати в битка на живот и смърт.

Madfin Shark Series (2014)
Всеки понеделник троен епизод от 9-ти март от 20:45 нататък

madfin-shark-series

„The Bass Pros“ си поставя за цел да бъде най-добрият и най-информативният по въпросите на съвременния лов на костур навсякъде по света. Бъдете с Кевин Ван Дам, Едуин Евърс, Стейси Кинг, Рик Клън, Тим Хортън, От ДеФо и други всяка седмица в този сериозен, динамичен, информативен филм, посветен на една–единствена риба – костурът, и начините за ловуването му. През 2014 година беше излъчен осмият горещ сезон, показващ последните тенденции, видове стръв и методи, използвани от най-добрите въдичари в света. Всяка седмица този страхотен филм представя голям брой рибари, обикаляйки САЩ в търсене на нови и по-добри начини за улов на малкоуст, кентъкски и голямоуст костур. Той е в името ни, той е в кръвта ни – „The Bass Pros“, а сега – и по Outdoor Channel!

Eastman’s Hunting TV (2013) (301-313)
Всеки вторник троен епизод от 10-ти март от 18:15 нататък

Eastman's Hunting

„Eastmans’ Hunting TV“ е единственият достъпен източник на информация за лично участие в честното преследване и лов на едър дивеч в затънтени места от западната част на САЩ. С 60-годишния си опит на три поколения поредицата със сигурност ще ви даде познания, необходими за успешния лов на трофейни животни в западните части на САЩ. Бъдете с Майк, Гай и Айк Йистман, които ще ви научат как да ловувате и да оценявате на терена трофейния едър дивеч на запада.

RMEF Team Elk (2014)
Всеки вторник троен епизод от 17-ти март от 18:15 нататък

rmef-team-elk

Отличеният с награди филм „RMEF Team Elk“ се завръща отново с всичко, свързано с лосовете – страната на лосовете, ловът на лосове. Воден от Брандън Бейтс, „Team Elk“ изобилства с най-добрите екземпляри на лосове и големи бикове, които можете да видите. В сезон 4 ще ви покажем, че бъдещето на лова е в ръцете на младите, придружавайки две момичета-тийнейджърки в лова им на черноопашат елен в Монтана, и в честването на 30-годишнината на RMEF през 2014 година. Ще се запознаем отблизо с усилията на организацията да осигури бъдещето на лосовете и на другите диви животни, техните местообитания и нашето ловно наследство.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s