Diva през март 2015

diva

Представяме ви акцентите на „Diva“ за месец март 2015-та с помощта на Юлия Трайкова:

ПРЕСЛЕДВАЧ (STALKER) – СЕЗОН 1
Всяка сряда в 21:00

Presledvach

Лейтенант Бет Дейвис (Маги Кю) и Звеното за оценка на опасността влизат в действие, когато серия от тревожни инциденти водят до богата филантропка, като подозренията са насочени към бившия й съпруг и младата му приятелка. По-нататък една актриса е разтревожена от проявите на внимание на обсебващ фен, а един мъж е принуден да изповяда тайните на тъмното си минало, когато започват да тероризират семейството му. Освен това, едно лично писмо, получено от Бет, показва, че тъмната страна от миналото й далеч не е забравена.

ДОБРАТА СЪПРУГА (THE GOOD WIFE) – СЕЗОН 6
Всяка неделя в 21:00

Dobrata sapruga

Този месец крие изненади за Алиша с ускоряването на кампанията за избора й за прокурор. Ели й представя новия мениджър на кампанията Джон Елфман, който при събирането на компромати за Алиша в опит да изпревари опонентите й, е открил компрометиращи материали за най-близките й хора. Семейството, приятелите и клиентите са гледани под лупа и, макар че досега Алиша би трябвало да е обръгнала на сведенията за злоупотребите на съпруга си Питър, на повърхността изплува ново предателство, този път свързано с човек, когото тя е смятала за приятел.

ЗАБРАВЕНИ ДОСИЕТА (COLD CASE) – СЕЗОН 6
Всеки четвъртък в 21:00

Zabraveni dosieta

Лили Ръш и нейният екип продължават пътуването си през десетилетията, търсейки справедливост, в опитите си за нов прочит на серия неразрешени случаи от различни периоди в миналото. През 1978 година в една долчинка е намерен мъртъв тийнейджър на ролери – дали новите доказателства ще обяснят защо? През 1951 година морският пехотинец Джими Тъли изчезва по време на отпуск на сушата – дали кучешките опашки, открити във варел за петрол няма да дадат ключ към разгадаване на съдбата му? И дали самотната майка, изчезнала през 1981 година, не е открила нечестни връзки на работното си място?

ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА (THE VAMPIRE DIARIES) – СЕЗОН 2
Двоен епизод всеки понеделник в 21:00

Dnevnicite na vampira

Със завръщането на еротичната свръхестествена драма, звездата Нина Добрев има двойна задача. Тя продължава да изпълнява ролята на Елена Джилбърт – младата жена, чиито отношения с красивите немъртви братя Салваторе са в основата на филма. Но, сега нейната двойница Кетрин Пиърс се завръща. Пиърс е отговорна за превръщането на братята Салваторе във вампири преди повече от век, така че можете да бъдете сигурни, че появата й в съвременния Мистик Фолс ще направи живота в него интересен и опасен.

ФИЛМИ ЗА ДЕНЯ НА ЖЕНАТА

ИЗПОВЕДТА НА ЕДНА МАЛОЛЕТНА АКТРИСА (CONFESSIONS OF A TEENAGE DRAMA QUEEN)
Събота, 7-ми март в 16:00

Izpovedta na edna maloletna actrisa

Този месец в Мистик Фолс надеждите на Елена, че едно рисковано разследване на миналото на Катерина може да хвърли светлина върху собственото й бъдеще и връзката между двете пораждат куп загадки. Междувременно Деймън търси отговори, свързани със загадъчния лунен камък – скъпоценност, чието притежание ще донесе ужасна беда на други герои. По-късно Стефан разкрива на Елена трудни периоди от миналото си…

ЛЕДЕНАТА ПРИНЦЕСА (ICE PRINCESS)
Събота, 7-ми март в 18:00

Ledenata princesa

Очарователната история на Кейси Карлайл (Мишел Трахтенберг от „Buffy“) – блестяща студентка, която независимо от академичните си постижения мечтае да печели шампионати и да покори царството на кънките. Но, майката на Кейси (Джоан Кюсак) има други планове – тя вижда дъщеря си в челните редици на надпреварата за Харвард. Изпадналата в немилост бивша шампионка Тина (Ким Катрал) е треньорката която ще даде шанс на Кейси, а Хейдън Панатиер е друга млада кънкьорка.

ПОГЛЕД ОТ ВЪРХА (VIEW FROM THE TOP)
Неделя, 8-ми март в 16:00

Pogled ot vurha

Дона Йенсен (Гуинет Полтроу) не може да се похвали с добър старт в живота и винаги е искала да се махне от малкото градче в Невада, където е израснала. След като прочита мемоарите на една стюардеса, тя решава че това е начинът да напусне Силвър Спрингс – независимо от това, че никога не е летяла със самолет. След изпълнено с премеждия начало, една среща с авторката на мемоарите я изстрелва стремглаво нагоре в кариерата. Участват още Кристина Апългейт и Марк Руфало.

ГРОЗНА КАТО СМЪРТТА (COYOTE UGLY)
Неделя, 8-ми март в 18:00

Grozna kato smurtta

Вайълит Санфорд (Пайпър Перабо) е певица, която пише и текстове на песни, отишла в големия град в търсене на слава и богатство. Подобно на мнозина други, за нея е трудно да приеме нелицеприятната страна на вълшебната приказка. Сценичната треска не помага, така че колкото и да е странно, тя започва работа като барманка в един нощен клуб наблизо, където намира приятели и възвръща самочувствието си. Участват още Тайра Бенкс, Джон Гудмън и Адам Гарсия.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s