„ТВ Запалянко“: 02.03.2015

tv-zapalyanko

Здравейте, понякога човекът и модерните технологии правят гафове! В този ред на мисли поради технически проблем част от черновата на днешната рубрика беше предварително споделена във „Фейсбук“. Извиняваме се за пропуска и се надяваме да го приемете като спойлер! Понеделничната програма не е толкова богата, колкото неделната. Все пак за вас ще се погрижат „Втора Бундеслига“, „Серия А“, „Лига Сагреш“, „Световната купа в Банско“, „Адриатическата лига“. Е, нека не забравяме един от най-старите отбори у нас в двубоя му с един от най-сигурните изпадащи през този сезон в родната „А група“! За всички ботевисти, а и не само за тях ето ви отново футболната програма за дена, но този път придружена и от останалите спортове:

Футбол:
15:30 Ботев (Пловдив)-Марек (Дупница) /Diema Sport HD, Gong Player/
21:15 Инголщат-Мюнхен 1860 /Eurosport 2 Bundesliga SD|HD/
21:45 Рома (Рим)-Ювентус (Торино) /bTV Action SD|HD, voyo.bg/
22:00 Белененсес-Пасош де Ферейра /F+, F+ HD/
Други спортове:
10:30 Световна купа по ски алпийски дисциплини в Банско: Супергигантски слалом (жени) /БНТ 1, TV Slovenija 2 SD|HD/
18:55 Баскетбол, „Адриатическа лига“: Левски-Игокеа /БНТ HD/

Любопитни новини: Луис Суарес заяви, че Реал (Мадрид) ще им падне. На мястото на играчите на Реал бих тренирал скоростта си, защото след подобна закана шансовете за хапане, скубане и дращене на терена силно нарастват. Звездата на Оклахома Сити Кевин Дюран напсува свой последовател, който си позволил да му напише в Туитър, че съотборникът му Ръсел Уестбруук е по-добър от него. Би трябвало в „НБА“ да бъдат големи момчета не само на ръст, а и що се отнася до толерантността към критики! Пилотът от „Формула 1“ Даниел Рикиардо заяви, че отборът на „Мерцедес“ е от друго измерение. След това изявление българският телевизионен зрител очаква да гледа същите не само в автомобилното състезание, но и в новият сезон на „България търси талант“, който се рекламира със слогана „Таланти от друго измерение“.

Любопитни резултати:
Локомотив (София)-ЦСКА (София) 2:0
Севиля-Атлетико (Мадрид) 0:0
Реал (Мадрид)-Виляреал 1:1
Интер-Фиорентина 0:1
Торино-Наполи 1:0
Монако-ПСЖ 0:0
Академика-Арука 1:1
Вердер (Бремен)-Волфсбург 3:5

Вероятно всички знаят историята за лъжливото овчарче. В наши дни още се намират такива, а съдейки по видяното те стават доста по-безсрамни в лъжите си.

Приятно гледане, запалянковци! 🙂

Comment