bTV пък ще пращат ВИП-ове във „Фермата“

the-farm

Явно и от bTV няма да пропуснат възможността да си поиграят с популярните лица у нас. За разлика от Нова те ще ги пратят не къде да е, а във ферма! От телевизията още не са посочили дата, но се очаква това да стане преди края на настоящата година.

Идеята на форматът е ясна – пращат се известни хора да живеят в условия, които са били популярни преди поне 1 век. Те ще населяват селскостопанска ферма (а в нашата родина такива обекти и изобщо селскостопански региони с нужните условия има – обикновено проблемът е те да бъдат населени) с месеци и ще се налага да се трудят, за да оцелеят. Няма пазене на маникюр или друга трудност, която да ги спре, ако искат да се хранят! Цивилизацията ще бъде само блед спомен за тях, докато участват в риалити формата. Предполагам, че това е едно от предаванията, които ще се гледат с готовност – почти всеки българин има идея коя знаменитост би искал да прати „на село“. Е, някои от нас ще сбъднат желанието си! Кои ще го направят – това зависи от избора на участниците от страна на bTV! Вероятно едно предварително гласуване кой да влезе във „Фермата“ би се харесало на зрителя, но към момента това си остава в сферата на фантазията.

Риалити форматът „Фермата“ („The Farm“) е създаден от шведската компания „Strix“ и към момента е успешно адаптиран в 51 държави. Продукцията ще бъде вътрешна за bTV. През 2011-та упорито се говореше, че „Нова телевизия“ е закупила и ще реализира формата, но явно това не е било истина.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s