Визията на bTV Comedy получи номинация за международна награда

bTV Comedy 2014 logo
Новата визия на bTV Comedy, която дебютира на 5 декември 2014 г., заедно с ново лого, получи номинация в международния фестивал за телевизионни продукции и реклама PromaxBDA. Комедийният канал на bTV ще се състезава с още четири медийни компании в категорията за звуков дизайн. Победителят ще бъде обявен в края на март на церемония в Берлин. Според рейтинг-данни, след въвеждането на новата опаковка, има 33% ръст в гледаемостта на канала сред младата аудитория.

Тази седмица в ефира на bTV Comedy се появиха нови шапки с „веселата компания“, като едновременно във Facebook страницата на канала всеки ден има игра, в която потребителите могат да отговорят на въпрос, свързан със съответната шапка, и могат да спечелят календар на bTV Comedy.

Отдолу може да прочете цялото прес съобщение на bTV:

Международният фестивал за телевизионни продукции и реклама PromaxBDA отличи с номинация визуалната опаковка на bTV Comedy на тазгодишните си европейски награди. Комедийният канал се състезава за престижната награда в категорията „Звуков дизайн“ (Sound Design) с още четири медийни компании от Стария континент. Победителят ще стане ясен в края на март на церемония в Берлин.

Зрителите се запознаха с актуалната опаковка на bTV Comedy на 5 декември 2014 г. Тя стартира по повод петата годишнина от създаването на забавния канал и подчертава уникалното му съдържание – само хумористични сериали, филми и предавания за добро настроение. Новата опаковка, в съчетание със силната програма, доведе до 33% ръст в гледаемостта на телевизията сред младата аудитория само месец след въвеждането й в ефир. Забавните герои и джингли, използвани в опаковката, съчетани с анимацията и графичните елементи, са в унисон със слогана „Нищо сериозно“ и допринасят за атмосферата, която каналът създава у почитателите на качествения телевизионен хумор.

Наградите на PromaxBDA всяка година отличават най-добрите постижения в света в областта на дизайна и маркетинга на електронни и интерактивни медии. Конкурсите се провеждат на няколко континента.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s