Предисторията на „В обувките на сатаната“ по АМС

Better_Call_Saul_(TV_Series)_LOGO

AMC обявява предстоящата телевизионна премиера на новия драматичен сериал „Обадете се на Сол“ („Better call Saul“). Премиерният сериал е предистория на „В обувките на сатаната“. Премиерата на „Обадете се на Сол“ („Better call Saul) e най-популярната премиера на сериал в историята на кабелната телевизия в САЩ* Премиерата на сериала в България е в четвъртък – 26 февруари в 23:00 Създаден от ВинсГилигън и Питър Гулд, продуциран от Sony Pictures Television,
изпълнителни продуценти – Марк Джонсън и Мелиса Бърнстийн.

Днес AMC в Централна и Източна Европа обявява премиерата на следващия си драматичен сериал – „Обадете се на Сол“ (Better Call Saul) – в същия месец, в който сериалът имаше премиера в САЩ. Предисторията на отличения с награди сериал „В обувките на Сатаната“ (“Breaking Bad”) – “Обадете се на Сол” (Better Call Saul) ще направи своя дебют в България в четвъртък, 26 февруари в 23:00 ч. 10-серийният сериал ще продължи да се излъчва след това всеки четвъртък в 23:00 по AMC. Сериалът ще се излъчва на оригиналния език с български субтитри. В същия ден сериалът ще стартира и в Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Сърбия, Словения, Хърватска, Монтенегро, Босна и Херцеговина.

„Още откакто канал AMC стартира в Централна и Източна Европа ние се стремим да излъчваме премиерните програми възможно най-скоро след тяхната премиера в САЩ. Премиерата на „Обадете се на Сол“ (Better Call Saul) e най-популярната премиера на сериал в историята на кабелната телевизия в САЩ * и поради това за нас е от изключително значение да стартираме сериала в същия месец, в който беше и премиерата му в САЩ“, заяви Левенте Малнай, изпълнителен директор на AMC Networks International – AMCNI.

Дело на създателя на „В обувките на сатаната“ (Breaking Bad) – Винс Гилигън, и на сценариста на „В обувките на сатаната“ (Breaking Bad) – Питър Гулд, премиерният сериал „Обадете се на Сол“ (Better Call Saul) се фокусира върху развитието на популярния герой от “В обувките на сатаната ” Сол Гудмън, чиято роля се изпълнява от Боб Оденкърк, преди да стане адвокат на Уолтър Уайт. Изпълнителни продуценти на сериала са Гилигън, Гулд, Марк Джонсън (“Breaking Bad“, „Diner“, „Rain Man“) и Мелиса Бърнстийн (“Breaking Bad,” “Rectify,” “Halt and Catch Fire”), а коизпълнителни продуценти са техните колеги от “Breaking Bad” Томас Шнауц и Стюарт А. Лайънс за Sony Pictures Television.

Партньори на Оденкърк са редовните участници в сериали Джонатан Бенкс (“Breaking Bad“, Wiseguy) в ролята на Майк Ърмантрот, Майкъл Маккийн (This is Spinal Tap) в ролята на Чък Макгил, Реа Сийхорн (“Franklin & Bash,”“House of Lies”) в ролята на Ким Уекслър, Патрик Фабиан (“Big Love,”“Grey’s Anatomy”) в ролята на Хауърд Хамлин и Майкъл Мандо (“Orphan Black,”“The Killing”) в ролята на Начо Варга – герои, стоящи от двете страни на закона.

Действието в „Обадете се на Сол“ (“Better Call Saul”) се развива шест години преди Сол Гудмън да срещне Уолтър Уайт. При първата ни среща с него мъжът, който ще стане Сол Гудмън, се нарича Джими МакГил – нископлатен адвокат, който търси себе си и се бори да свърже двата края. Заедно с Джими, а понякога и срещу него, работи “посредникът” Майк Ърмантрот – любим герой, появил се за първи път в “В обувките на сатаната”. Сериалът ще проследи трансформацията на Джими в човек, който ще придаде смисъл на думата „наказателен“ в наименованието на професията “адвокат по наказателни дела”.

* Премиерата на „ОБАДЕТЕ СЕ НА СОЛ“ (BETTER CALL SAUL) e най-популярната премиера на сериал в историята на кабелната телевизия в САЩ, привлякла 4.4 милиона възрастни 18г.-49 г. и 4 милиона възрастни 25г.-54г. Източник: Nielsen Media Research fast nationals (US ratings)

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s