„Мисия Моят Дом“ замени Diema за bTV Action

misiq-moqt-dom

Предаването „Мисия Моят Дом“ ще стартира своя осми сезон на 7-ми март тази година от 17:30 часа, но това няма да стане в ефира на „Нова телевизия“, „Diema“ или дори „Кино Нова“, а в „bTV Action“ – канал, част от „bTV Media Group“. Това съобщиха преди часове продуцентите на предаването.

Предаването е посветено на строителството, ремонтите и начините да промениш дома си по начин, който ти харесва. През този сезон то ще има нова рубрика („Мисия Баня“) и една обновена „Отговор на специалиста“ (нова версия на „Специалистът отговаря“). Първата още с името си показва, че ще се посвети на начините за модифициране на банята, които да задоволят по-претенциозните към тази част от жилището. Втората рубрика ще дава отговори на въпросите, които са зададени във форума на предаването. Е, не на всички, а на най-интересните според екипа на същото.

Водещ на предаването е Васил Бовянски, а продуценти са „Babel Communications“. За първи път в цялата си телевизионна история то напуска ефира на „Нова Броудкастинг Груп“. Първите два сезона и част от трети бяха излъчени по „Нова телевизия“, а остатъкът от трети, както и сезоните между 4-ти и 7-ми бяха част от програмната схема на „Diema“.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s