„Революция“ в bTV Action

revolution

Както вече беше споменато от наши потребители, на 23-ти февруари в ефира на „bTV Action“ стартира американския сериал „Революция“ (с оригинално заглавие „Revolution“). Той ще се излъчва всеки делник от 19 до 20 часа и наследява 5-ти сезон на сериала „Ренегат“ в този часови пояс.

Сериалът ни запраща в бъдещето и по-точно в 2027-ма година. 15 години по-рано (т.е. през вече изминалата към настоящия момент 2012-та година) събитие, наричано „Затъмнението“, е причинило постоянно прекъсване на електричеството и невъзможност да се използват компютри или електроника. Това води до най-различни последствия: правителства се разпадат, континентът е разделен на 6 новосъздадени републики, управлението е поето от милиции и техните генерали, храната и оръжията се контролират, хората напускат градовете. В тази зловеща ситуация Себастиън Монроу (самопровъзгласил се за президент на Република Монроу) е решил да получи власт над целия континент. За целта обаче му е нужно флашка, която е в ръцете на семейство Матисън.

В сериалът участват Били Бърк, Трейси Спиридакос, Елизабет Мичъл, Зак Орт, Джанкарло Еспозито и други. От него са излъчени два сезона с общо 42 епизода, преди да бъде прекъснат от NBC.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s