Журито на „БТТ“ също беше обявено

BTT

От „bTV“ обявиха журито на 4-тия сезон от шоуто „България търси талант“. Неговият състав вече предизвика някои полемики в Мрежата. Ето кои ще оценяват талантите:

Николай Илиев – актьор, участвал в сериала „Забранена любов“, както и в много други продукции сред които „Чужденецът“, където той е и режисьор. Подвизава се и като модел. Първата му поява в телевизията е като водещ на „МелоТВмания“ по тогавашния „Канал 1“ (вече известен като „БНТ 1“).

Илиана Беновска – журналистка, която е била управителка и водеща в радио „К2“. Работила е и в „Канал 1“, радио „Експрес“, телевизия „7 дни“.

Дарина Павлова – едва ли има нужда да говорим за нея. Тя е от хората, които са познати на широката общественост макар да нямат дълга телевизионна кариера.

Иво Сиромахов – кой ли не е чувал за него, подобно на Николай Илиев? Дали от предаването „И рибар съм, и ловец съм“ по „БНР“, от режисираните театрални постановки, заради престоя му във вестник „24 часа“ или от „Шоуто на Слави“, за което предаване почти всеки в България има мнение. Издал е поне 13 книги и е автор на поне 7 пиеси.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s