Премиери и няколко повторения в каналите на bTV

retired-at-35

До края на месеца каналите на bTV ще ни предложат още няколко премиерни сериала (освен вече споменатите в блога), премиерни сезони на познати заглавия и повторения, разбира се. Закъде сме без тях в този забързан свят, където хората имат всякакви ангажименти и не могат да са постоянно пред телевизионните си екрани?

Започваме с „bTV Comedy“! Там ви очакват ежеделнично повторение на „Да отгледаш Хоуп“ (сезон 2) с начална дата 16-ти февруари и по два епизода дневно (от 19:30 до 20:30), премиера на американския сериал „Пенсиониран на 35“ с начало същия ден, но излъчване между 22:30 и 23:30 (отново два епизода и пак всеки делник). Също така каналът ще завърти първи сезон на „До смърт“, но всяка събота и неделя между 18 часа и 20:30. През този часови пояс ще ви бъдат предложени по пет епизода от него.

Сега е ред на „bTV Cinema“. Отново от любимия 16-ти февруари там ще ви предложат първи сезон на сериала „90210“. Съвременната му версия ще се излъчва от 13 до 15 часа – естествено, с по два епизода! От 18-ти февруари пък филмовият канал ще ви предложи и „Вътрешна сигурност“ (сезон 1). Той ще върви през делниците от 20 часа, но само с един епизод на ден.

„bTV Action“ ще се отчетат подобаващо макар и с едно заглавие. Те ви предлагат премиерния за България втори сезон на сериала „Тринадесет“. Началото му ще бъде на 20-ти февруари, а излъчването – един епизод, но пък всеки делник от 15 часа.

Остана ни само дамския канал „bTV Lady“. Той ще ви предложи премиерния за България 4-ти сезон на „Паднала от небето“ – всеки уикенд от 21 часа. Разписанието му остава същото – не само времето, но и излъчването на точно една серия на ден. Премиерният сезон започва на 21-ви февруари. Вече знаете, че на същия ден започва и премиерен турски сериал с Еркан Петеккая и Билал Йълмаз.

2 отговора на “Премиери и няколко повторения в каналите на bTV

 1. „„bTV Action“ ще се отчетат подобаващо“ с още три премиери….

  Стрелата – 12 февруари – 20:00
  Революция – 23 февруари – 19:00
  Златният час – 6 февруари – 00:00

  bTV Cinema – Месец на оскарите

  Тази статия да не би да е финансиране от НОВА

 2. Здравей, ако ме финансираха… ехеее! 🙂 Първо – статията не е озаглавена „Премиерите през февруари“ и съответно няма нужда да посочва „Златният час“ от 6-ти февруари, щом е писана на 8-ми, когато това вече не е новина или предстоящо събитие. Второ – „Стрелата“ беше основна тема на една статия от времето на сайта ни и в още една, но вече в този блог. Трето споменаване щеше да е повод дори аз да си помисля, че съм ПР на бТВ. За „Месецът на Оскарите“ също вече имаме цяла статия (в допълнение виж второто изречение на коментара ми – то важи и за „Стрелата“, както и за „Оскарите“). Бих ти дал линкове, но би следвало вече да си ги виждал, ако си редовен читател на блога (или поне да знаеш как да ги намериш сам). 🙂

  Други въпроси, колега? 🙂

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s