„Пролет 2015-та“ по Нова ТВ: „5+1″= Неочаквано добра комбинация

nova-tv-logo-2d

Нова телевизия ще заложи на 6 проекта за тази пролет. Третият сезон на „Като две капки вода“ заедно с „Кошмари в кухнята“ и „Съдби на кръстопът“ продължават своето господстване в ефира на медията. Към тях ще се присъединят дебютантите у нас „Женени от пръв поглед“ и „Няма не мога“, както и още един формат, който засега се пази в тайна от „Нова ТВ“.

Какво представляват вече споменатите нови формати? „Женени от пръв поглед“ (оригинално наименование „Married at First Sight“) е телевизионният отговор на тревожната тенденция в света все повече хора да са самотни и да не успяват да намерят късче любов за себе си. „Нова телевизия“ и нейните експерти ще се опитат да съберат три двойки чрез това предаване. Форматът има успех в Дания, Германия, Литва и САЩ. Предстои да видим дали България ще се присъедини към този списък, както и дали експертите ще съберат идеалните двойки или прословутият „matchmaking подход“ ще се провали у нас.

„Няма не мога“ с оригинално заглавие „I Can Do That“ (в превод „Аз мога да направя това“) е поредният експеримент на гърба на известните личности у нас. Знаменитостите ще бъдат поставяни в необичайни ситуации и ще трябва да вършат неща, които не са част от редовните им занимания. Според „Нова телевизия“ част от предизвикателствата пред участниците в този формат дори ще ги поставят на ръба на риска. От името на зрителите се надявам само медията да не избере редовните заподозрени, защото има определена ТВ тенденция някои родни ВИП-ове да са по-ВИП от другите. Дано видим повече нови лица от гледна точка на родните ТВ формати, отколкото познати и ветерани в тази сфера!

Както казахме, от „Нова“ са си оставили един коз в ръкава. Те ни уверяват, че скоро ще разберем за какво става дума. Е, ние можем да чакаме!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s