CBS Drama – февруари 2015

cbsdrama

Полицейска жилка (Blue Bloods), 2010 (season 1)
Всеки делничен ден в 21:10, с повторение в 14:30 на следващия ден. Начало – 2-ри февруари.

kinopoisk.ru

„Полицейска жилка“ е вдъхновяваща и реалистична полицейска драма, създадена от продуцентите на изключително успешния филм „The Sopranos“. Тя ни запознава отблизо с ежедневието на едно семейство, чиято работа е да разрешава случаи на престъпления, като проследява личните и професионалните взаимоотношения на неговите членове. Франк Рийгън е шеф на полицията в град Ню Йорк – мъж, който се ползва с дълбокото уважение на семейството и колегите си. Най-големият му син Дани (Дони Уолбърг) е детектив, който се занимава със случаи на убийства; той е известен с това, че никога не действа по учебник. Макар че хората му се възхищават като човек, който винаги успява в работата си, със своите възгледи и методи през годините той е успял да отчужди от себе си няколко души, сред които и сестра си Ерин (Бриджит Мойнахан). Тя е областен прокурор и тъй като Дани често използва нерегламентирани методи при арестуването на престъпници, на нея не й е лесно да ги осъди, поради честите възражения от тяхна страна. Джейми (Уил Естес) е най-малкият брат, който след като завършва училище, внезапно решава да стане полицейски служител, за голямо неудоволствие на своята годеница. Въпреки че все още е новак в професията, към него се обръща тайно общество, наречено „Сините тамплиери“, което иска да го наеме за разследване на смъртта на брат му – също ченге, който е бил застрелян по време на разследване.

Спецотряд (S.O.F – Special Ops Force), 1997 (сезон 1 и 2)
Всеки делничен ден в 19:30 и 23:40 и в съботния омнибус в 17:50. Сезон 2 започва на 5-ти февруари (като от 17-ти февруари интервалът на излъчване се променя от 23:40 до 22:50)

Specotriad

Буйни експлозии, ефекти от високите технологии и опасности, каращи сърцето да бие бясно в гърдите – това е „Спецотряд“, едночасов динамичен екшън, изобилстващ от всякакви позволени хватки, който проследява дейността на висококвалифициран екип от военни, действащи под прикритие. Всяка седмица те се заемат с най-критичните и опасни мисии, в които всички други възможности са изчерпани. Там, където работата е прекалено тежка за морските ТЮЛЕНИ, прекалено опасна за Зелените барети и повече от рискована за всеки друг, правителството се обръща към екипа на Спецотряда. Зрителите на CBS Drama ще се изпълнят с трепет от интензивността и абсурдността на подвизите на тези хора. С участието на Брад Джонсън (Melrose Place, Courthouse), Тим Абел (We Were Soldiers, Soldiers of God), Реал Андрюс (General Hospital, All My Children), Мелинда Кларки (The O.C, Nikita), Марк Шепърд (Supernatural, Battlestar Galactica).

Сънсет Бийч (Sunset Beach), 1996 (продължение на Сезон 1)
Всеки делничен ден в 18:40, с повторение в 13:40 на следващия ден

Sunset Beach

Нереалното крайбрежно общество от „Сънсет Бийч“ служи като уникален декор за интригата, мистерията и любовта, с които е пропит живота на разнообразните му жители. „Сънсет Бийч“ е нещо повече от топли брегове и природен чар, градът има своя тайнствена и романтична легенда, място в което с еднаква лекота се зараждат и разбиват грандиозни мечти. „Сънсет Бийч“ влезе в историята като първият дневен драматичен сериал на легендарния продуцент Аарон Спелинг, който се излъчва в над 70 страни по света. Филмът е печелил два пъти Награда „Еми“ и има 11 номинации за същата.

Невероятен късмет (Outrageous Fortune), 2005 (Сезон 1 и 2)
Всеки делничен ден в 22:00, с повторение в 00:35 и в съботния омнибус в 23.40. Сезон 2 започва на 4-ти февруари

Neveroiaten Kasmet

Семейство Уест имат солиден криминален опит в областта на кражбите и други дребни престъпления. Но, когато главата на фамилията – Волфганг Уест, бива осъден на четири години затвор, жена му Черил решава, че трябва да се сложи край на този начин на живот. Семейството изкупува вината си и започва да живее по правилата. Дали семейството ще успее да изпълни решението на Черил да загърбят престъпното си минало? Не е лесно да бъдеш светец, когато склонността към престъпления е в кръвта ти. „Невероятен късмет” е семеен комедийно-драматичен сериал за хора с укоримо поведение, които се опитват да влязат в правия път, а за това не се полага бърза и голяма награда. „Невероятен късмет“ е дързък и свеж филм, на места циничен, изпълнен с екшън и сатира – но, винаги вибрираш с честотата на реалността. Продукция на Джеймс Грифин (Spin Doctors, Serial Killers) и Ръйчъл Ланг (Mercy Peak).

Велополицаи (Pacific Blue), 1996 (продължение на Сезон 5)
Всеки делничен ден в 16:10

Velopolicai

„Велополицаи“ е американски криминален драматичен сериал, който проследява борбата с престъпността на полицейски екип, патрулиращ на велосипеди по слънчевите улици и океанския бряг на Санта Моника. В сезон 4 ще видим как едно
граничещо със смъртта преживяване променя отношението към света на T.C. след сблъсъка му лице в лице с безмилостни грабители на домове, а сезон 5 продължава от момента на драматичния завършек на сезона „The Right Thing,“ в който Боби Круз и три други ченгета бяха арестувани за укриване на доказателства по случай с убийство на един помирител на банди. С участието на Джим Дейвидсън, Пола Трики, Дарлийн Вогел и Шана Моуклър.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s