„Ексклузивно!“: „Бинго милиони“ не стартира на време по bTV [обновена]

Bingo milioni

Студиото на „Бинго милиони“

Днес в 18:30 часа трябваше да стартира първото издание на новата лотарийна игра на bTV и „Евробет“. „Трябваше“, защото точно в 18:31 часа вместо старта на „Бинго милиони“ с Владо Карамазов стартира епизод от сериала „Двама мъже и половина“.

Интересното и странното в случая е, че играта бе дълго рекламирана и готвена в продължение на месеци, като трябва да отбележим, че основният водещ Владо Карамазов дори бе гост тази сутрин в предаването „Тази събота“, за да промотира първото предаване, в което благотворително трябваше да играят звезди, познати от екрана на bTV.

При старта на „Двама мъже и половина“ логото на телевизията се появи на екрана с няколко минути закъснение. Още – днес към 12:30 часа бе разпратено ново прес-съобщения с подборности за старта на новата лотарийна игра, заедно със снимки от студиото. Всичко това ни дава основание да мислим, че вероятно грешката се дължи на някакъв технически гаф.

Около 18:00 часа при посещение на нашия екип на сайта на лотарийната игра също намерихме технически гаф. Горе вляво на сайта пише стойността на джакпота в играта и сумата няколко часа преди това бе около 1 100 000 лева, но в момента на въпросното посещение на сайта изписаната сума бе 36 лева. Минути след това, при презареждане на сайта, всичко бе поправено – и в момента на поредното обновяване на статията(18:49) сумата е 1 046 296 лева – тоест, всичко около сайта е оправено.

На темата – все още не е ясно кога ще бъде излъчен пилотния епизод на „Бинго милиони“. Припомняме ви, че делничните издания по програма и по официалната информация до момента трябва да се излъчват от понеделник от 18:00 до 18:05 часа.

ОБНОВЕНА:
Преди минути в централната емисия на bTV Новините бе съобщено, че „Бинго милиони“ ще стартира веднага след емисията, а нестартирането на време е поради технически проблем.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s