Outdoor Channel – февруари 2015

outdoorchannel

Pro Team Journal (2014)

Всеки понеделник троен епизод от 2-ри февруари в 18:15

Pro Team Journal

Динамична поредица във формат на магазинно предаване, посветена на риболова, която показва най-елитните представители на Pro Team в риболовната индустрия. Pro Team включва в състава си въдичари като Кевин Ван Дам, Дени Брауер, Марк Дейвид, Шо Грисби, Майк Вурм, Чад Брауер, Джордж Кочран и други. Всеки епизод представя много професионалисти в различни области, обединени от централна тема. Представени са и няколко души от индустрията или в основните рамки на поредицата, или в специални образователни откъси, които ни запознават с техните продукти и техники.

Midway USA’s Choose Your Weapon (2014)

Всеки вторник троен епизод от 3-ти февруари в 20:45

Midway USA's Choose Your Weapon

„Choose Your Weapon“ е поредица, посветена на изследването на крайностите и на разширяването на границите на възможностите на оборудването, методите и дисциплините, чиято цел е да помогне на ловците да открият подходящото оръжие за съответната задача. Водещите Джим Бърнуърт и Рей Бъни започват всеки епизод, като избират едно животно или един стил на ловуване, след което изследват фактите и митовете, свързани с избраното от тях оръжие. Тези опитни специалисти използват и оценяват основните оръжия на ловджийството, помагайки на ловците да открият мястото и целта на съответното оръжие в света на лова.

The Bass Pros (2014)
Всеки понеделник троен епизод от 16-ти февруари 18:15

The Bass Pros

„The Bass Pros“ си поставя за цел да бъде най-добрият и най-информативният по въпросите на съвременния лов на костур навсякъде по света. Бъдете с Кевин Ван Дам, Едуин Евърс, Стейси Кинг, Рик Клън, Тим Хортън, От ДеФо и други всяка седмица в този сериозен, динамичен, информативен филм, посветен на една–единствена риба – костурът, и начините за ловуването му. През 2014 година беше излъчен осмият горещ сезон, показващ последните тенденции, видове стръв и методи, използвани от най-добрите въдичари в света. Всяка седмица този страхотен филм представя голям брой рибари, обикаляйки САЩ в търсене на нови и по-добри начини за улов на малкоуст, кентъкски и голямоуст костур. Той е в името ни, той е в кръвта ни – „The Bass Pros“, а сега – и по Outdoor Channel!

Eastman’s Hunting TV (2013)

Всеки вторник троен епизод от 10-ти февруари 17:00
Eastman’s Hunting TV (2014)

Всеки вторник троен епизод от 24-ти февруари 18:15

Eastman's Hunting

„Eastmans’ Hunting TV“ е единственият достъпен източник на информация за лично участие в честното преследване и лов на едър дивеч в затънтени места от западната част на САЩ. С 60-годишния си опит на три поколения поредицата със сигурност ще ви даде познания, необходими за успешния лов на трофейни животни в западните части на САЩ. Бъдете с Майк, Гай и Айк Йистман, които ще ви научат как да ловувате и да оценявате на терена трофейния едър дивеч на запада.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s