Extreme Sports Channel ® – февруари 2015

extremesportschannellogo

MONSTER JAM (s 2013)
Всеки делничен ден от 16-ти февруари в 20:45

MONSTER JAM


„Monster Jam“ е сериал, посветен на най-голямата обиколка на свръхголеми камиони в света. Това е едно от най-вълнуващите събития в календара на автомобилните състезания, включващо надпревара, зрелищни изпълнения и невероятно удоволствие за феновете, което се завръща по Extreme Sports Channel ®! В това зрелищно шоу участват най-яките камиони по света, будещ страхопочитание фрийстайл мотокрос и някои от най-добрите и най-безстрашни водачи. Ще имате възможност да видите най-изумителните трикове и най-щурите номера, изпълнени от тези прославени петтонни участници на четири колела през последните 9 години, докато сезон 2013 на „Monster Jam“ пътува от единия до другия бряг на САЩ, нанасяйки разрушения на арените по пътя си. Гледайте камионите, носещи впечатляващите имена Maximum Destruction/Максимално разрушение, Grave Digger/Гробокопачът, Son-uva Digger/Кучи син и Team Hot Wheels FIRESTORM/Огнена буря на колела, и техните любими водачи, като Денис Андерсън (4-кратен шампион на Световните финали на Monster Jam), Том Мийнтс (11- кратен шампион на Световните финали на Monster Jam), Джим Кьолер (2- кратен шампион на Световните финали на Monster Jam) и Кандис Джоли, които ще направят този сезон незабравим! Тези огромни камиони могат да развият скорост от около 160 км/ч и да правят скокове във въздуха с дължина 33 м и височина 7.5 м, преодолявайки препятствията по специално проектирана за целта писта. Това не е гледка за хора със слаби сърца! Със сигурност не бихте искали да пропуснете състезанието, надпреварата рамо до рамо и фрийстайл екшъна на тази гигантска автомобилна вакханалия. Пригответе се за предстоящата доза изпълнено с адреналин вечерно забавление с „Monster Jam“ по Extreme Sports Channel ®.

PRO BULL RIDERS (s 2013)
Всеки делничен ден в 22:35

PRO BULL RIDERS

Още една възможност да наваксате със сезон 2013 на Pro Bull Riders! Един 80-килограмов каубой… един тромав и буен бик, тежащ близо тон… Разстоянието между победата и поражението е само 8 секунди, в които трябва да се задържиш на гърба на животното. В това най-популярно родео събитие Extreme Sports Channel ® показва най-добрите ездачи на бикове в състезание
за награда от много милиона долара, което нажежава страстите и поражда максимално вълнение и адреналин в най-чист вид. Всеки ездач може да получи максимум 100 точки – 50 за изпълнението на бика (колкото е по-голяма височината на отскоците му, колкото са по-силни ударите със задните му крака и превъртанията на тялото му, толкова по-висока е оценката на ездача). Другите 50 точки се дават за уменията – съдиите следят за наличието на постоянен контрол и добра позиция на тялото през цялото време на състезанието. Ако ездачът докосне бика или собственото си тяло със свободната си ръка, той бива дисквалифициран. Това не е обикновено състезание по родео – това е 100% чист адреналин! Включете програмата, за да видите епизодите на този завладяващ спектакъл, който се излъчва всяка година в над 84 страни по света.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s