Нов турски сериал, ново разписание на „Опасни улици“ и още промени

sila

bTV не остана по-назад от конкурентите си. В края на януари и началото на февруари тяхната програма също ще претърпи редица промени. Първата от тях е, че на 26-ти януари ще видите дебютното делнично издание на играта „Бинго милиони“. Това беше съобщено преди време, а резултатът от новината беше объркване сред феновете на сериала „Опасни улици“ заради неяснотата около времетраенето на новата игра. Вече знаем, че тя ще се излъчва между 18 часа и 18:05 през седмицата, а в събота от 18:30 до 19 часа. Това означава, че от 26-ти януари сериалът „Опасни улици“ ще бъде с 5 минути по-къс и ще стартира от 18:05 всеки делник в ефира на телевизията. Напомняме, че първото изобщо издание на играта „Бинго милиони“ ще е на 24-ти януари (събота)!

Американският сериал „Докосване“ с Кийфър Съдърланд, Дани Глоувър и Мария Бело отново ще бъде част от програмната схема на bTV, а това ще стане на 29-ти януари. Той ще се излъчва всяка вечер във вече станалия стандартен час за излъчване на американски сериали в ефира на телевизията, а именно 00 часа.

В началото на февруари също ще има две промени. Първата е, че на 4-ти февруари „Бялата кралица“ ще отстъпи трона си на италианския сериал „С аромат на Свети Валентин“ (с оригинално наименование „Rosso San Valentino“). В началото на февруари предстои да започне и премиерният за българския ефир турски сериал „Завръщане“ (Sıla) с участието на Мехмед Акиф Алакурт и Джансу Дере. Очаква се той да замени „Милост“ и да се излъчва всеки делник от 20 часа до 21:30 по bTV.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s