Дъжд от промени в Нова телевизия [Обновена]

novaimage

Дъждовният сезон започна в Нова телевизия. След като на 19-ти те върнаха настоящето си лого в леко обновен вид и премахнаха вече будещата въпроси емблема за 20-тата годишнина на медията, промените продължават. За начало на 23-ти януари повторението на „Момичето, което обичах“ с участието на младата Гюлджан Арслан ще отстъпи мястото си на „Надежда за обич“. Повторението на сериала с Гизем Караджа и Берк Октай ще се излъчва всеки делник от 14:30 часа по Нова телевизия.

На 26-ти януари от 01 часа стартира последния и седми по ред сезон на „Разобличаване“ – американски сериал с Кира Седжуик в главната роля. Сериалът ще върви след „Часът на Милен Цветков“ и наследява „Бурни цяла нощ“ с участието на Кристина Апългейт. Това е своеобразно завръщане за „Разобличаване“, тъй като предишният му сезон (шести) беше излъчен от медията през далечната вече 2012-та. Загадка остава часът на излъчване. Явно от Нова телевизия не са доволни от рейтингите, които постига поредицата, за да се решат на подобно действие, което е в стила на конкурентите им от bTV.

На 27-ми януари, но в далеч по-удобния за ТВ зрителите час 22:30 повторението на „Тайнствени афери“ ще бъде прекъснато, за да бъде наследено от „Скандал“ с Кери Уошингтън. Сериалът е премиерен за ефира на Нова телевизия, но по-рано беше излъчен по FOX Life. Вече ви уведомихме за третата промяна: от 28-ми януари в 21 часа „Специално разследване“ дава път на първи сезон на „Елементарно, Уотсън“.

На 29-ти януари от 20 часа пък приключва сезонът на американския сериал „Подли камериерки“. От 30-ти януари в този час вече ще се излъчва „Съдби на кръстопът“.

Новостите не са само в Нова телевизия. Дъщерният им канал Diema Family обяви, че планира скоро да стартира сериала „Ритъмът на мечтите“ (с оригинално наименование „Sasural Simar Ka“). Още не е съобщено кой сериал ще замести той, но е възможно това да бъде приключващия скоро турски сериал „Забраненият плод“.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s