History Channel – февруари 2015

historychannel

Повелители на Акулите
1-ви сезон, всяка сряда, от 18 февруари, 21:00

Poveliteli na akulite

В “Повелители на акулите” невероятният океански изследовател и елитен риболовец Крис Фишър се е заел със задачата да разкрие тайните на най-смъртоносните морски създания. Фишър и опитният му екип са единствените хора в света, маркиращи акулите по този начин. Когато уловят акула, те я изтеглят върху потопена във водата платформа в близост до кораба, след което рискувайки да бъдат осакатени от нея или дори убити, скачат във водата и повдигат съответната част от платформата, където е тя, за да бъде маркирана и изследвана. Процесът е опасен за Фишър и сътрудниците му, тъй като трябва да избягват досег с акулата в собствената й среда, като същевременно действат максимално бързо, за да бъде тя в безопасност.

Спецове в Заложната къща
13-и сезон, всеки понеделник, от 9 февруари, 21:00

Specove v zalojnata kushta

Отново ще гостуваме на заложната къща “Злато и сребро” в Лас Вегас в новия хитов сезон на “Спецове в заложната къща” ексклузивно по History Channel. Там три поколения от семейство Харисън – дядото Ричард, синът Рик и внукът Кори, управляват съвместно фамилния бизнес. Ежедневието им е неизменно изпъстрено с конфликти, но и създава между тях истинска дружба. Всеки от тримата мъже използва придобитите умения и остър поглед за внимателна преценка на ценността на различни предмети – от най-
обикновени до такива с историческа стойност. Сред тях са кавалерийски меч, мотоциклет “Харли Дейвидсън” и дори две боксови круши, някога собственост на Роки Марчиано. От тримата съсобственици зависи да определят дали съответните предмети са фалшиви или истински, като същевременно дават отговор на вълнуващите всички ни въпроси: „Каква е историята на тази вещ?”, „Каква е стойността й?”.

Американски Антиквари
6-и сезон, всеки петък, от 21:00

Amerikanski antikvari

В малките градчета и край черните пътища на Америка има изумителни съкровища, които чакат да бъдат открити – ценни реликви, скрити в купчини с боклуци, заровени в хамбари или захвърлени в гаражи. Нужни са изключителни експерти за откриването на тези изгубени артефакти и за това покритите с ръжда вещи да се превърнат в ценни придобивки. “Американски антиквари” проследява двама от най-умелите в тази сфера – Майк Уолф, собственик на “Антична археология”, и бизнес партньора му Франк Фриц, докато двамата търсят неща, представляващи историческа, колекционерска или популярна ценност, но пренебрегнати от притежателите им. Междувременно Майк и Франк се срещат с хора, чиито лични истории разкриват интересни подробности от американския начин на живот и история.

Война за доставки
5-и сезон, всеки вторник, от 22:00

Voina za dostavki

Марк, Джарет, Дженифър, Рой и любимата му котка Мъфи се завръщат заедно с новите герои Крис и Роби в поредния сезон на “Война за доставки”. Поредицата представя
високорисковия свят на транспортирането на тежки товари, в който няколко независими превозвачи наддават един срещу друг за превоза на неща, които трудно си представяме, че може да бъдат транспортирани. Всеки ден на търг за превоз се обявяват хиляди товари – извънгабаритно карго, огромни пакети или просто странни вещи. Печели спедиторът, предложил най-ниска цена. Проблемът после е да реши как точно да транспортира стоката. Но никой товар не е твърде голям за тези професионалисти – било то новаци или изпечени ветерани.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s