Cartoon Network – февруари 2015

CNbg2014

Представяме акцентите за Cartoon Network за месец февруари 2015. Благодарим на BlooMac и Iordan2000 от BG TV Talk за информацията. Пълната програма за канала може да намерите във фен сайта на канала, а всичко най-интересно за Cartoon Netowrk може да научите от нашите партньори от сайта CN BG Fans. Може да намерите още новини за канала в секцията във форума.

„ЛЕГО Нинджаго: Майсторите НА Спинджицу“
нова поредица
Премиера: понеделник, 23 февруари от 07:00
Всеки делник от 07:00

NINJAGO_–_MASTERS_OF_SPINJITZU

Светът на Нинджаго е във фатална опасност. Предвожданата от злия Лорд Гармадон армия от скелети се е надигнала от подземния свят и застрашава всички.Тяхната цел е да сложат ръка върху четирите оръжия на Спинджицу – артефакти, които според преданието, имат такава сила, че няма същество, което да може да ги удържи или използва едновременно.Сега братът на Гармадон, смелият Сенсей Ву, трябва да събере четирима млади мъже и да ги посвети в тайните на античното изкуство Спинджицу.Това са Кай, Джей, Зейн и Коул. Те трябва да станат нинджи и да се изправят срещу тъмните сили на Гармадон и неговата зловеща армия от скелети. Ако не се справят, четирите оръжия ще бъдат изгубени, а Нинджаго – прокълнат за вечни времена.

Малките титани: В готовност за забавление!
специална програма
Премиера: понеделник, 2 февруари от 16:50
Всеки делник от 16:50

GalleryTV_1900x900_teenTitansGo_53470b47be1040.35781411

Малките титани са петима герои, които живеят под един покрив. Без тайни самоличности, без необходимост да подготвят уроци… Това е история за супергерои, които са просто супергерои.Робин, Старфайър, Киборг, Зверчето и Рейвън са храбреците, които спасяват света, но какво ли се случва тогава, когато не се борят с престъпността? Влез в компанията на Малките титани и виж в какъв забавен хаос ще ги забъркат този път техните единоборства и взаимоотношения.

Д-р. Пространствени Джинси
нови епизоди
Премиера: понеделник, 16 февруари от 18:00
Всеки делник от 18:00

dr-dimensionpants-poster-01

Тайната самоличност на Кайл вече не е тайна за почитателите на Cartoon Network. Затова, сега децата могат да се насладждават без неизвестности на новите приключения на двамата необикновени герои – Д-р. Пространствени джинси и неговия приятел Филип.С помощта на своя ментор, говорещият еднорог Филип, Д-р. Пространствени джинси трябва да се научи да владее силите си, докато защитава родния си град от постоянните набези на междупространствени злодеи. Междувременно, той трябва да се научи да се справя и с ежедневните проблеми като домашните упражнения, момичетата и дразнещо интелигентната си по-малка сестра.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s