24Kitchen през февруари 2015

24Kitchen
Ето премиерите по 24Kitchen през месец февруари. Благодарим на Албена Стоянова за предоставените акценти!

Скандинавска кухня със Сара ла Фонтейн
От 25 февруари, всяка сряда от 13:00 часа
Премиера
241
Родената в Америка и живееща в Хелзинки водеща на кулинарни предавания и авторка на готварски книги Сара ла Фонтейн се отправя на кулинарно пътешествие, изследващо скандинавската кухня. Скандинавските аромати могат да бъдат изненадващи сами по себе си, но и към съвсем традиционните вкусове може да се подходи по напълно нов начин, така че да се получат забележителни фюжън ястия. Сара създава нови, модерни рецепти, даващи заявка да се превърнат в класики, включващи вкусни, свежи плодове, дива риба, традиционен дивеч и екологично чисти, местни зеленчуци. Тези скандинавски деликатеси не бива да бъдат пропускани! Поредицата е заснета в стилния й апартамент в Хелзинки, както и из цяла Финладия, и показва радостта на Сара от живота, както и любовта й към храната.

Африка: Кулинарно приключение
От 5 февруари, всеки четвъртък от 13:00
Премиера
242
На впечатляващия фон на четири африкански държави – Замбия, Южна Африка, Мозамбик и Кения – новият сезон на „Африка: Кулинарно приключение” отвежда зрителите на обиколка на най-необикновените и непознати гастрономически деликатеси в света. Водещият Киран Джетва, роден в Кения, но интернационално обучен готвач, пътува през градовете, планините и саваните на Африка, за да търси редки и скъпи продукти. Този сезон Киран ще лови риба в най-големия водопад в света, ще ловува с племето Тамбука, ще готви баракуда и ще връзва червеи Мопане! Елате да вкусите Африка с приклченията на Киран!

Свети Валентин/Трифон Зарезан
7 и 14 февруари, събота от 16:00
243
Програмата ще е посветена на празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан. С начало 16:00 на 7 и 14 февруари, денят ще е изпълнен с много любов, вино, шоколад и изненади. Научете какво да сготвите за любимия си, какви храни и напитки са подходящи, и как да направите деня незабравим за вас и приятелите си.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s