National Geographic Channel през февруари 2015

National_Geographic_Channel.svg
Ето премиерите по National Geographic през месец февруари. Благодарим на Албена Стоянова за акцентите!

Нито едното 2 (12×30)
От 25-ти февруари, всяка сряда от 21:00 часа
Премиера на новия сезон
ngc1
„Нито едното” се завръща с втори сезон. Тим Шоу е запален по науката и иска да знае как работи всичко. Той провежда експерименти на улицата, в заведенията и клубовете – навсякъде, където има обикновени хора – за да открие причините за всякакви явления.

Теория на глупостта 2 (16×30)
От 25-ти февруари, всяка сряда от 22:00 часа
Премиера на новия сезон
ngc2
„Теорията на глупостта” се завръща с точна, безпристрастна наука и едни от най-лудите, най-впечатляващите и най-болезнените аматьорски клипове, заснемани някога.

Да оцелееш в Аляска 3 (15X60)
От 3-ти февруари, всеки вторник от 20:55 часа
Премиера на новия сезон
ngc3
Едно от най-трудните състезания в света се завръща за трети кръг. Трима от най-силните любители на природата в света се изправят един срещу друг, срещу майката природа и собствената си воля, за да оцелеят. Тази борба не е за пари или за награда – тя е за да проверим докъде стигат границите на човешката издръжливост. Това е едно опасно изпитание на сила и решителност и накрая само един отбор ще бъде наречен „победителят“.

Наркотици ООД 6
От 19-ти февруари, всеки четвъртък от 21:55 часа
Премиера на новия сезон
ngc4
Предлагаме ви неограничен достъп до динамичния, шокиращ и екстремен свят на Наркотици ООД. Шестият сезон ще проучи всичко от света на наркодилърите в туризма до опасностите на синтетичните заместители на дрога. Предаването ще разгледа събития като новогодишната вечер в Ню Йорк, празника на четвърти юли и дори „Марди гра”, където наркотиците могат да провалят приятното прекарване на всички.

Мегаструктури от Втората световна 2 (6×60)
От 15-ти февруари, всяка неделя от 20:55 часа
Премиера на новия сезон
ngc5
Пригответе се да научите за една от най-великите системи за отбрана във военната история – смъртоносната линия „Зигфрид” на Хитлер, за рекордните по размер бойни кораби Бисмарк и Тирпиц и за „Тайните пещери” – обрасли бункери и скрити фабрики, разкриващи загадката на едни от най-ужасяващите оръжия във Втората световна война – японските воини камикадзе. Предаването ще ви запознае с едно страховито нацистко изобретение, което променя облика на военната история – първата крилата ракета в света V-1. Ще ви разкажем и за огромен щаб от цимент и стомана, ключов за една немска конспирация – „Леговището на вълка”, както и за най-зловещата сила, създавана някога, чиято цел е да потисне империя, контролирана от една държава.

Разследване на самолетни катастрофи 13 (10×60)
Всеки четвъртък от 21:55 часа
След 19-ти февруари – всеки четвъртък от 22:55
Нови епизоди
ngc6
Поредицата разкрива тъмната истина за авиационната безопасност – че тя се подобрява малко по малко с всяка изминала катастрофа. „Разследване на самолетни катастрофи 13“ разследва легендарни авиационни катастрофи за да разбере какво се е объркало и какви са причините за това. Пет от епизодите в поредицата ще се съсредоточат върху прочути катастрофи засягащи известни личности.

Магистрала през ада 2 (13×60)
Всеки понеделник от 20:55 часа
Нови епизоди
ngc7
През назъбените планини на Британска Колумбия в Канада преминава единствена по рода си магистрала. Това е тежък, напрегнат маршрут, който хиляди шофьори на камиони трябва да изминават всеки ден. Поддържането на магистралата Кокихала отворена изисква армия от мъже и машини, а последната линия на защита е екипът за пътна помощ на Джейми Дейвис. Те са готови да се справят с всяко бедствие в планината. Задачата им е да поддържат някои от най-важните и най-негостоприемните пътища в Канада отворени и безопасни през зимния сезон. Залозите са високи – животът на мнозина, икономиката и хиляди работни места зависят от проходимостта на магистралата. Въпреки това, екстремните планински пътища са пълни със стръмни, заледени участъци, където властва майката природа. Дори и най-калените в бизнеса с изтегляне на автомобили достигат точката си на пречупване. Те са ставали свидетели на ужасяващи сцени. Шофьорите трябва да понасят изключително ниските температури и наглед невъзможните условия, докато преместват опасни товари, почистват след катастрофи и пускат движението.

Контрол над тълпата (12×30)
Всяка сряда от 21:00 часа
Нови епизоди
ngc8
Мислите, че контролирате живота си? Помислете отново. Всеки ден манипулатори на съзнанието насочват поведението ни по толкова хитър начин, че дори не забелязваме. В поредица от забавни телевизионни експерименти ще ви разкрием колко невероятно лесно е да накараме хиляди хора да правят точно каквото искаме, а в същото време ще разрешим някои от най-досадните житейски проблеми. Мултидисциплинарният екип на „Убедителните” включва психолози-бихейвиористи, сценографи и актьори, които творят своите вълшебства на публични места като молове, летища и стадиони – навсякъде, където управителите търсят решения на проблеми с хората.

В дълбочина (10×30)
Всяка сряда от 22:00 часа
Нови епизоди
ngc9
Рутинните дейности и простите задачи не са такива, каквито изглеждат. Дейвид Рийс – мъжът, който буквално е написал книга за това как се острят моливи – излиза в ефир, за да научи зрителите как да усъвършенстват често подценявани умения. Поредицата ще ви покаже нагледно как да вършите нещата, които мислите, че вече умеете.

Историята на храната (6×60)
Всяка сряда от 21:55 часа
Последен епизод
ngc10
„Историята на храната” е подробният преглед, за който всички имаме апетит. Предаването отговаря на всички въпроси, които някога сте имали и на някои, които не са ви хрумвали, за еволюцията на храната в развитието на човечеството. Разказът започва от предците ни, хвърлили за първи път сурово месо в огъня, и свършва с екипите от лабораторни техници, усъвършенстващи хрупкавостта на пържените картофки. По-важното е, че той ще разкрие как еволюцията на храната и начините й за консумация са станали определящи за цивилизацията и културите по целия свят.

Летището в Дубай 2 (10×60)
Всеки четвъртък от 20:55 часа
Последни епизоди
ngc11
Нов сезон зад кулисите на едно от най-големите летища, което скоро ще бъде и сред най-натоварените.

Морски вълци: Северът срещу Юга (10×60)
Всеки понеделник от 20:55 часа
Нови епизоди
ngc12
Рибарите от Нова Англия Ти Джей и Марсиано се отправят на юг към външните плитчини на Северна Каролина за зимния сезон на червения тон. Те ще се изправят пред нови предизвикателства – бурно време и непознати конкуренти с южняшки трикове и тактики. Трябва да се състезават помежду си, с големите компании и самите риби, за да свържат двата края.

Градска джунгла (3×60)
От 1-ви февруари, всяка неделя от 20:55 часа
Премиера
ngc13
„Градска джунгла” е разказ за дивите създания между нас – животни и ситуации, които могат да бъдат очарователни, опасни, забавни, вдъхновяващи и смъртоносни. Това са истории за удивителна находчивост, приспособимост и огромна воля за оцеляване.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s