Окончателно: Лора Крумова и Галя Щърбева с „На 6-тия ден“ по „Нова ТВ“

Nova TV image

Преди време ви бяхме съобщили информацията на вестник „24 часа“, че Лора Крумова се завръща в ефира на „Нова ТВ“, а ето че днес вече имаме официалната информация за това. Лора Крумова и Галя Щърбева ще правят съботно следобедно дълго предаване, озаглавено „На 6-тия ден“(припомняме ви с любопитство, че нашата седмична обзорна рубрика преди време се казваше „На Седмия ден“, но нямаме нищо общо с името на предаването на Крумова и Щърбева). Предаването ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова, а една от идеите му е да даде възможност на зрителите сами да участват в създаването на някои от рубриките.

По-долу вижте официалното прес-съобщение на телевизията:

Лора Крумова е поредното утвърдено телевизионно лице, което избира Нова телевизия. Двете с Галя Щърбева ще бъдат автори и водещи на едно наистина различно за българския ефир предаване – „На 6-тия ден”. То ще излиза извън приетите норми за ТВ програма, за да се доближи максимално до своята публика, напускайки стандартното телевизионно студио.

Предаването ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова, а новият за страната подход при реализацията му ще даде възможност на зрителите сами да участват в създаването на някои от рубриките.

„Близо до хората” е мотото на публицистичното предаване, което е вътрешна продукция под шапката на Новините на Нова. То ще се излъчва всяка събота в рамките на 3 часа, а целите, които са си поставили амбициозните дами, са спечелване интереса на зрителя чрез атрактивност и провокация.

Лора Крумова и Галя Щърбева се завръщат в ефир след отпуск по майчинство и в готовност да изненадат зрителите с любопитни рубрики, атрактивни гости и актуални теми. Те категорично бягат от концепцията на „женско предаване” и обещават да предложат за всекиго по нещо, с което да заинтригуват аудиторията си.

„Двете с Галя работим по съвместни проекти от дълго време, но за първи път ще бъдем заедно в ефир. Избрахме Нова телевизия, защото вярваме, че това е точният партньор. Имахме разговори с различни медии, но се убедихме, че нашето място е тук, в ефира на Нова”, каза Лора Крумова относно завръщането си в телевизията, която я направи популярна за българските зрители.

Галя Щърбева, която е едно от емблематичните лица на Новините на Нова, вече поема нова роля. „Смятам, че Нова телевизия се развива много добре през последните 2 години и заслужено в момента е лидер на медийния пазар. За всички тези години се убедих, че Нова е медията, която с готовност подкрепя новите, различните проекти и не се страхува да експериментира. Радвам се, че се връщам и отново ще работя с един силен и доказан екип”.

Advertisements

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s