FOX Life и FOX Crime през февруари 2015

В месеца на влюбемите FOX Life са приготвили нови сезони на „Отмъщението“ и „Жега в Кливланд“, а FOX Crime – нови епизоди на „Транспортер“ и „Мистериите на мис Фишер“.

Fox Life logo 2013
Отмъщението – сезон 4
От 2 февруари, всеки понеделник от 22:00 часа
Премиера за България
foxl1
Докато Емили организира най-изненадващото си парти досега, Виктория намира начин да превърне голямата за нея пречка в опасно предимство. Междувременно, зад гърба и на двете, Дейвид Кларк планира следващият си ход.

Емили Ван Камп в ролята на Емили Торн
Маделин Стоу в ролята на Виктория Грейсън
Джош Боуман в ролята на Даниъл Грейсън
Ник Уекслър в ролята на Джак Портър
Гейбриъл Ман в ролята на Нолан Рос

Жега в Кливланд – сезон 6
От 10-ти февруари, всеки вторник от 22:00 часа
Премиера за България
foxl2
Шестият сезон на „Жега в Кливланд“ бе съобщен като финалния сезон на сериала. Гостуващите звезди включват: Ърни Хъдсън, като един от бившите съпрузи на Виктория, който ѝ помага да приеме тяхното някога срамно наследство; Андрю Уест като мъжа, който сваля Мелани; Тим Шарп като продуцента на новото телевизионно предаване на Виктория; Робърт Уагнър, като Джим – новият мъж в живота на Елка.

Марио Лопез се появява като себе си, докато Елка се опитва да го примами да заснеме телевизионното си шоу в Кливланд, а Уил Сасо отново влиза в ролята на Франки, който води радио шоу заедно с Мелани.

Валери Бертинели, като Мелани Морети
Джейн Лийвс, като Джой Скрогс
Уенди Малик като Виктория Чейс
Бети Уайт като Елка Островски

FOX_Crime_BG
Транспортер – сезон 2
всеки вторник от 22:00 ч.
нови епизоди
foxc1
Франк Мартин се завръща като транспортера, с една много елементарна задача – да достави пакета успешно на всяка цена. Но, нещата, които звучат елементарни, много рядко са такива! Франк поема работата, която никой друг транспортер не би могъл да свърши. Много често се оказва, че тя не се върти изцяло около пакета, а и около хората, с които той се среща.

Вторият сезон е вълнуващ, емоционален, и пълен с адреналин. Той ще ни донесе 12 нови серии, в които Франк ще ни превози през много интересни и понякога опасни предизвикателства.

Мистериите на мис Фишер
всеки четвъртък от 22.00 часа
нови епизоди
foxc2
Кой казва, че разкриването на престъпления не е забавно?

Почитаемата мис Фрайни Фишер, нашата дама детектив, обикаля улици, джаз клубове и скъпи имения. През двайсетте години на миналия век тя се бори с престъпността, като основните й оръжия са пистолетът й със седефена ръкохваткаи острият, проницателен ум. Оставяйки след себе си тълпа от почитатели, модерната за времето си героиня се наслаждава на живота, кокетничи и сякаш между другото разрешава всякакви загадки и мистерии.
Като прибавим Дот, най-милата камериерка, често несговорчивия детектив, инспектор Джак Робинсон и разбира се, уважаваната дама, леля Прудънс, „Мистериите на мис Фишер” се превръща в класически криминален сериал – едно неустоимо предложение.
Фрайни е ослепителна жена, изпреварила своето време в много отношения, жена с неоспорим усет към най-хубавото в живота. В образа и в този завладяващ и пищен сериал, създаден от автора Кери Грийнууд, се превъплъщава театралната и филмова актриса, носителка на множество награди, Еси Дейвис.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s